Love is in the air ...
2020. január 07. írta: persica

Love is in the air ...

Fedezd fel a Lush 2020-as Valentin-napi kollekcióját!

Érzed már? Szerelem van a levegőben! Fedezd fel a Lush valentin-napi termékeit és szállj fel velünk a Szerelemvonatra. Vidd át a szerelmet a túlsó partra, ahol szappanok, tusfürdők és masszázstömbök várnak.

Love Locket. Csodabomba
Mindenki a fedélzetre! A bio édesnarancsolajjal és szicíliai citromolajjal teli fürdőbomba pompás hullámokat vet a Szerelemhajó alatt. 

Naked Attraction Masszázstömb
Ha lágy, érzéki illatú bőrre vágysz, simogasd végig magad a jázminnal és mimózával teli masszázstömbbel. Ketten is használhatjátok! 

Peachy Szappan
Egy szappan, amit imádni fogsz. Egy vadonatúj termék, tele őszibarackkal, grépfrúttal és davanával. Pimaszul édes habok! Ha nem hiszed, próbáld ki. 

Aubergine Szappan
Ha szereted a csillogó, vidám illatokat, ezt a szappant neked találták ki. Tele van gyümölcsös bergamottal, zamatos kubebaolajjal és édes tonkával. Hosszan tartó illata egész éjszaka elkísér. Ha rég nem húztál jobbra senkit, markold meg ezt a szappant és vágj bele.

Prince Charming tusfürdő. Pucér tusfürdő
Mi jobb egy mesebeli hercegnél? Egy pucér mesebeli herceg! Less be a fénylő páncél mögé és élvezd
a grépfrút és a szantálfa édes, lédús habjait. 

Unicorn Horn. Habfürdő
Egyetlen varázslénynek sem esett baja az elbűvölő levendulával, ylang ylanggal és nerolival teli habfürdő elkészítése közben.

Love Boat. Fürdőbomba
Mindenki a fedélzetre! A bio édesnarancsolajjal és szicíliai citromolajjal teli fürdőbomba pompás hullámokat vet a Szerelemhajó alatt. 

Szerelemmel töltve... 

Peachy. Ajándékdoboz
Kényeztesd kedvesed ezzel az kacér kettőssel. A színkavalkád és édes őszibarack illat garantáltan megdobbantja a szíveket!

Good Vibes. Ajándékdoboz
'80-as évek ihlette csomag bármilyen korosztálynak - mert sosem lehetsz túl idős a habokhoz és szivárványhoz! 

Unicorn. Fürdőbombatartó
Ez a maszkként újrahasznosítható tartó tökéletes 2 szuper fürdőbombának. Újrahasznosított anyagokból készült minden korosztálynak. 

Joy Ride. Fürdőbombatartó
Válassz két fürdőbombát és egy kis tusfürdőt és máris suhanhatsz a tökéletes ajándékkal szerelmedhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7615397140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása