GUCCI GUILTY LOVE EDITION
2020. január 27. írta: persica

GUCCI GUILTY LOVE EDITION

Illat Valentin Napra nem hétköznapi szerelmeseknek

A Gucci Guilty újabb fejezetével folytatódik a szabadság ünneplése. A #ForeverGuilty első évfordulójára két limitált kiadású illat született: Gucci Guilty Love Edition. A nem hétköznapi szerelmeseknek ajánlott új Gucci Guilty illatok olyan korszakban debütálnak, amely ünnepli a nem hagyományos módon, de rendkívül hitelesen kifejezett modern szerelmet. Az új réteges illatok a női és férfi perspektívát egyaránt feltárják és megújult illatüvegekben kerülnek a polcokra; nem áttetsző pasztellzöld üveg a Pour Homme és retro matt rózsaszín árnyalat a Pour Femme esetében. 

Gucci Guilty Love Edition Pour Homme

Elvárásoktól mentesen élni. A Gucci Guilty Love Edition Pour Homme éppúgy felhívja magára a figyelmet, mint az illat viselője. Az új modern aromás- fougére-fűszeres-zöld illat karakteres világát a vibráló hűvös fűszerek, citrusos és enigmatikus férfias aromás jegyek jellemzik. Az eredetileg Afrikából származó fűszer, az üdítő gyömbér élénk és energizáló illatvilága olvad eggyé a szikrázóan ragyogó gyümölcsös jegyekkel, a kumquat, mandarin és rózsabors, az illat fejjegyei tovább gazdagítják az illatkompozíciót. A szívjegyeknél a levendula, gólyaorr és rozmaring harmonikus elegye aromás színezettel teszi teljessé az illatot. Az elegáns patchouli és a balzsamos benzoin érzékivé és tartóssá varázsolja, míg a vetiver a modern férfias illatkreáció kiemelt, mámorító illatjegye. 

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme

Miként a szerelmesek is definiálják kapcsolatukat, úgy a Gucci Guilty Love Edition Pour Femme egymással harmonikusan összesimuló merész és ragyogó illatjegyeinek meglepő kombinációja is egyfajta kinyilatkoztatás. Az új kreáció üdítően friss keleties-virágos-gyümölcsös illat, amely a narcissus virág vintage karaktere előtt hódol. Az illat áttetsző és zöld kristályos frissességgel indít bergamott, grapefruit és vizes jegyek hozzáadásával, a narcissus akkord pedig még jobban érvényesül a málna fanyar karakterének köszönhetően. Az ibolya és az arab jázmin teszik teljessé az illatkompozíció szirmos-virágos jellegét. A réteges kreáció alapja a légies pézsma, a mennyeien finom és lágy patchouli prisma, az ásványi pézsma pedig finoman beburkolja az illatot.

A kampány

A két főszereplő - Jared Leto és Lana Del Rey - közti különleges kapcsolat tükröződik a jellegzetes amerikai környezetben, egy mosodában rögzített felvételeken. Glen Luchford fotóin a gátlásoktól mentes szabad lelkű duó a társadalmi korlátokra fittyet hányó szabadságérzést ünnepeli a különleges helyszínen elhelyezett új illatok társaságában.

Csomagolás

Az új illattörténet üzenetét közvetíti és a #ForeverGuilty vízióját tükrözi a Gucci Guilty Love Edition illatüvege. A Gucci Guilty esetében megszokott masszív üveg köszön vissza, a Love Edition megújult élénk zöld és retro pink színekben pompázik és letűnt időket idéz meg.  A kartondobozok tökéletesen harmonizálnak az illatüvegekkel. A kupakok az illatüvegekkel azonos, intenzív színt kaptak, a dizájnnak további hangsúlyt ad a Gucci Ház páratlanul egyedi, egymásba fonódó G-betűs logója.

Megvásárolható: Müller – Douglas parfümériákban 

#ForeverGuilty

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3915430224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása