dm Balaton RUN
2020. január 28. írta: persica

dm Balaton RUN

családi futóversennyel lepi meg a futás szerelmeseit a drogéria

Futóverseny gyönyörű háttérrel és öko szemlélettel? Ahová bátran elvihetjük a családot és a legifjabbak is rajthoz állhatnak végre? Ez a dm Balaton RUN! Május 24-én futóversenyre invitálja az érdeklődőket Magyarország piacvezető drogériája.

A dm számára az egészséges életmód kiemelt terület, s nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vásárlókkal valódi értékteremtő közösséget alkossanak, ezért is támogatja évek óta a drogéria a Maratonman futóeseményeit. Az így megszerzett tapasztalatok alapján úgy döntöttek, hogy közösen nyári futóversenyt indítanak a Balaton egyik legszebb partszakaszán.

Május 24-én Zamárdi egy hiánypótló futóverseny helyszínévé válik. Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz az első dm Balaton RUN versenyen. A futószámok előtt, után és közben igazi dm-es fesztivál hangulat vár mindenkit! Az expo területén sportszakmai programokkal is várják a résztvevőket.
A kezdők öt kilométeres távokon indulhatnak, a haladóknak tíz kilométeres távval, félmaraton és félmaraton váltó számokkal készülnek, továbbá két gyerekfutam is lesz, hogy senki ne maradjon ki a futásból. A dm és a Maratonman számára a fenntarthatóság fontos terület, ezért arra buzdítják a nevezőket, hogy gondolkodjanak „zöldben”: kedvezményes árú „ökocsomaggal” is lehet nevezni, így ha a versenyzők saját poharat visznek magukkal, lemondanak a műanyagról a frissítőponton.

A változás Benned kezdődik. A dm egész évét áthatja a „változás” gondolata és üzenete. Legyen az belső reflexió, reakció a külvilágra, kilépés a komfortzónából, odafigyelés a társadalmi ügyekre.

„Ezen az eseményen nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi. A mozgás szeretete köt össze minket, és a közösségi élmény egy gyönyörű környezetben. A futóverseny a komoly teljesítmények mellett emberléptékű fesztivál-hangulatot teremt, ahol együtt lehet az egész család” – emelte ki Kanyó Roland marketing és PR menedzser.

További részletek: https://www.dm.hu/uj/dm-balaton-run/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5015433912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása