Szeresd önmagad – üzeni a Converse legújabb kollekciója
2020. február 21. írta: persica

Szeresd önmagad – üzeni a Converse legújabb kollekciója

Idén tavaszra a Converse tervezői az önszeretet, az egység és a közösség erejéből inspirálódtak.

Így született meg a „Love Fearlessly” kollekció, amelynek darabjai mintájukkal, felirataikkal ünneplik önmagunk szeretetét.

A Love Fearlessly egy új kollekció, amelynek darabjai kifejezetten önmaguk szeretetére bátorítják viselőiket. Ehhez pedig a márka egyedi módon, motiváló üzenetekkel szórta tele a várost, amelyeket akár egy bevásárlóközpont tükrén vagy különböző szórakozóhelyek falain is viszontláthatnak a fiatalok.

A „Love Fearlessly” a márka tavalyi, kifejezetten a nőkhöz szóló, az ő bátorságukat és erejüket hirdető „Love The Progress” kampányának továbbgondolása. Központi üzenete, hogy önmagunkat szeretni korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, főként a mai világban, amikor a visszacsatolást és megerősítést másoktól – gyakran a közösségi médián keresztül – várjuk.  A kollekció célja ráébreszteni az embereket arra, hogy mennyi mindenre lehetnek képesek, ha szeretik és elfogadják önmagukat. Ez az üzenet grafikai minták és feliratok formájában az összes cipőn visszaköszön. Minden apró részlet egy óda a szerethető tökéletlenséghez, és bár a kollekció összes darabja más és más, az üzenet egységes: ha megtanuljuk először magunkat elfogadni – nem annak ellenére, hogy különbözünk másoktól, hanem éppen azért –, akkor leszünk képesek igazán, vakmerően szeretni.

A Love Fearlessly kollekció darabjai február 14-től elérhetők az üzletekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2615484272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása