AZ YVES ROCHER BOTANIKUSKERTJE
2020. február 23. írta: persica

AZ YVES ROCHER BOTANIKUSKERTJE

A BIODIVERZITÁS SZOLGÁLATÁBAN

Az Yves Rocher immáron 60 éve fordul bizalommal a növények gazdagságához és sokszínűségéhez. A növények sokszínűségéből nyeri erejét: a hatékonyságát, a kitartását, az ellenállólképességét… Az inspiráció, a hatékonyság és az érzékiség kizárólag növényekből ered a formulák, színek, textúrák és illatokat illetően. A botanikus kert, melyet maga Yves Rocher alapított 1975-ben La Gacilly városában, a növények és a biodiverzitás szolgálatában áll. Növényi gyűjteménye segítségével felhívja az emberiség figyelmét a növényvilág szeretetére és a környezetnek kijáró tiszteletre.

A tudósaink felismerték az indás ínfűben rejlő lehetőségeket és kinyerték belőle a benne található növényi kollagént, hogy létrehozzanak egy új és szabadalmaztatott koncentrátumot, amely energiával tölti fel a sejteket és segít megerősíteni a bőr összetételét (a sejtek 19 %-kal feszesebbek lesznek 27 %-kal növeli az elasztin-szintézist). Tudósaink a biotechnológia segítségével jutottak hozzá az egyedi aktív növényi összetevőhöz. Ez a természetes folyamat lehetővé teszi számukra, hogy az indás ínfű egyetlen sejtmintájából sokszorosítási folyamat során vonják ki a növényi kollagént, amely alapos tisztítás után megalkotja ezt az összetett koncentrátumot, amely hatékonyan feszesíti a bőrt. Ez a fejlett technológia megőrzi a növény jelentette forrást és környezetet is óvja, mivel nem jár intenzív termesztéssel.

A vadnövényként ismert indás ínfű valójában egy különösen hasznos növény, amelynek rusztikus külseje mögött rendkívüli erő lakozik. De mégis miért nő ilyen gyorsan ez a kikezdhetetlen növény? Bár négyzet alakú szárral rendelkezik, amely függőlegesen nő, különösen a horizontális terjeszkedése miatt oly rendkívüli: az indái gyorsan terjeszkednek, és új gyökeret eresztenek, amint megérintik a talajt (gumóképző faj), így pedig könnyedén új növények születnek!

Ebben az élettel teli megfigyelőközpontban az Yves Rocher kutatói és botanikusai a növényvilág tanulmányozásra koncentrálnak.

A biodiverzitás menedékeként a kert elkötelezett a helyi fajok megőrzése és gondozása iránt, ökológiailag példamutató módon.

Ez az egyedi ökoszisztéma ma már 1500 növényt foglal magában – beleértve az indás ínfűt is – amelyeket felhasználásuk szerint csoportosítanak, gondoznak.

ULTRAKONCENTRÁLT  LIFTING HATÁSÚ SZÉRUM. MEGEMELI A RÁNCOKAT ÉS MEGERŐSÍTI A BŐRT  

Ez az arc- és nyakápoló szérum bővelkedik a növényi kollagénben,  folyékony állagának köszönhetően hidratálja és azonnal feszesebbé teszi a bőrt.

AZONNALI EREDMÉNYEK. A ráncok az esetek 92 %*-ban csökkentek

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr10015487934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása