Invictus & Olympéa ONYX új gyűjtői illatüvegek
2020. február 23. írta: persica

Invictus & Olympéa ONYX új gyűjtői illatüvegek

Hogyan írhatod be neved a történelembe?

Hogyan válhatsz mítosszá?

Hogyan maradhat fenn örökké a neved?

A fáraók piramisokat építettek, a görög istenek a Pantheont, invictust és olympeát egy kő teszi halhatatlanná. Bele vésve ők is legendává válnak.

De mi a titkuk? Az ónix, az eredeti kő. Akik rábukkannak, különleges erőre tesznek szert. Abszolút erő a férfinak. Az isteni energia ígérete a nőnek. 

Invictus onyx. A hős trófeája, az ónixot idéző lakkozott fekete rétegen áttör a győztes serleg fedelének és fülének fémes színe, a serlegen energiahullám cikázik végig, matt fekete metál ajándék doboz. Illatüveg egy másik dimenzióból.

Olympéa onyx: fekete drágakő körkörös üvegtalapzaton fémmel ötvözve modern szépség és forma büszkeséget sugárzó babérlevelek márványos hatással, réz és fénylő fekete színvilág. Pink ombré fényjáték a kontúron. melegebb hatású réz metál ajándékdoboz. a tökéletességgel vetekedő illatüveg.
 

Az illatok invictus eau de toilette. hőshöz méltó, fás-üde illat, két erő csap össze: a frissesség és az érzékiség kirobbanóan üde tengeri jegyek a guajakfa és az ambregris (szürke ámbra) simogató melegségével ötvözve. 

Olympéa eau de parfum. Üde és érzéki keleties illatkompozíció vízi jázmin és gyömbérvirág. Kasmír-fás akkordba burkolt érzéki sós vanília. Isteni illat. 

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5415487876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása