Illatos kedvenceink Nemzetközi Nőnapra
2020. március 06. írta: persica

Illatos kedvenceink Nemzetközi Nőnapra

Varázslatos sokszínűség

Az idei nemzetközi nőnap alkalmával ismét nagyobb egyenlőségre törekszünk - de ez nem azt jelenti, hogy közben nem ünnepeljük meg a nők, a női nem csodálatos sokszínűségét. Hogyan is lehetne ezt jobban illusztrálni, mint a szezon legújabb, üdítően friss és elragadóan nőies illataival? Minden Mäurer & Wirtz parfüm kiemeli viselője egyéniségét - mert az egyediségünk a sokféleségünkben rejlik.

Gyengéden gondoskodó: Betty Barclay Tender Love   

Imádja a réteket és hosszú sétákat tesz a természetben, mindenre van ideje, nagylelkű és melegszívű: a Betty Barclay Tender Love illata tökéletes minden olyan érzelemgazdag hölgy számára, aki lágyan visszafogott, bájos illatot keres. Az illatkompozíció először a bergamott és a mandarin friss könnyedségével tárul elénk, majd a szívillatban álmodozásra hívogató, virágos jegyek bontakoznak ki.

Frissen lendületes: s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE  

Egyáltalán nem akarjuk megszelídíteni: egy magabiztos nő pontosan tudja, mit akar, és így is viselkedik. Szilárd, határozott, és az s.Oliver BLACK LABEL Eau Légère-ben meg is találja a hozzá illő illatos kiegészítőt. A parfüm mandarinos-rebarbarás jegyeivel az első fújásra könnyed, kecses elevenséget hordoz magában, azt követően pedig elmerülünk az elragadó gyöngyvirágból, jázminból, ibolyából és lédús őszibarackból álló szívillatban. 

Kalandvágyó világutazó: 4711 Acqua Colonia Intense: Floral Fields of Ireland

Hajtja a kiváncsiság és sohasem mondana nemet egy olyan új, izgalmas kihívásra, pl. egy fantasztikus írországi barangolásra. Az illat különlegessége a feketefa-mimóza: a mimózák különösen szép és ritka példánya. Virágos, zöldes, iboyás és mézes jegyeket hordoz magában, így a kreáció szívillatának egyedülálló, virágos karaktert, valamint intenzív, életvidám jelleget kölcsönöz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr215507278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása