RESERVED - J O Y F U L #EcoAware kapszula kollkeció
2020. március 06. írta: persica

RESERVED - J O Y F U L #EcoAware kapszula kollkeció

RESERVED Joyful #EcoAware kollekció

Március 11-től, online elérhető a RESERVED legújabb, környezettudatos anyagokból készült kapszula kollekciója

Új trendek környezetbarát módon? Lehetséges! A RESERVED bemutatja a 2020-as tavaszi-nyári újrahasznosított és organikus anyagokból készült kollekcióját!
A RESERVED nem retten vissza, ha az új trendek követéséről vagy diktálásáról van szó – mindezt úgy, hogy közben olyan technológiákon dolgozik és fejleszt, melyekkel a ruha -és ékszergyártás környezettudatossá is válhat - olyan innovatív technológiák alkalmazásával teszi, mint a fogyasztói hulladék felhasználása (műanyag palackok), gyártási ciklus lezárása, a víz és energia felhasználásának csökkentése, és az üvegházhatású gázok csökkentése.

Idén vezeti be a márka az ‘For People For Our Planet’ programját, melynek célja az ökológiai energiatermelés és a vízgazdálkodás problémájának megoldása, mely biztosítja, hogy az elkövetkező években a dél-ázsiai gyárak 30%-a az új szabályoknak megfelelően működjenek. Három év múlva a farmergyárak termelésének 100%-át fogja a terv fedezni és 2025-ig a lengyel márka címkéivel ellátott ruhák felét az ECO AWARE szabályai szerint fogják gyártani. A For People For Our Planet programnak köszönhetően a RESERVED 15%- kal csökkentheti a szénlábnyomát.
A divatcég már hosszabb ideje a fenntartható tervezés nevében tart képzéseket a fiatal divattervezők számára, létrehoztak egy DSR osztályt, valamint az online megrendeléseinek számára kartoncsomagokat alkalmaznak, melyek később újra felhasználhatóak, vagy újrahasznosíthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2915507326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása