Idén a legnépszerűbb TikTok videósokat is díjazza a JOY
2020. március 16. írta: persica

Idén a legnépszerűbb TikTok videósokat is díjazza a JOY

Három új kategóriában is szavazhatnak az olvasók

Ismét keresik a közösségi média hazai kedvenceit: elindult a negyedik JOY Social Media Award szavazás. Ezúttal negyven jelöltre, közel három hónapon keresztül szavazhatnak majd az olvasók, hogy eldöntsék, számukra kik a legmeghatározóbb influencerek, véleményvezérek, hírességek az online térben. Idén a nyolc kategória között helyett kapott a legfiatalabb generáció is, hiszen első alkalommal választják meg hazánk legnépszerűbb TikTok videósát.

A JOY magazin központi témája a környezettudatosság, így természetesen idén sem hiányozhat a kategóriák közül a #ökoharcos. A zöld ügyek élharcosai közé tartozik Eke Angéla, Németh-Hindi Fatima, Döbrösi Laura, Végh Dóri és Steiner Kristóf, akik várják majd a környezet- és állatvédelem mellett elkötelezett követők voksait. Nemcsak a föld, de a társadalmi felelősségvállalás is fontos szerepet kap, ezért a tavalyi debütálása után visszatér a #példakép kategória. Olyan meghatározó művésznők, sportolók, hírességek kaptak helyet, akik számtalanszor bizonyították már, hogy szívükön viselik embertársaik sorsát és örömmel segítenek, mutatnak példát.  Ónodi Eszter, Lukoviczki – Robotgirl Réka, Péter Szabó Szilvia, Pásztor Anna és Kapás Boglárka is a kategória első helyezésének várományosa.

Természetesen a legfiatalabb generáció véleménye is számít, így új kategóriában, a #bestoftiktok-ban keresik hazánk legkedveltebb TikTok videósát. Az ifjú tehetségeket Hollósi Jázmin, Forstner Csenge, Farkas Timi, Whisper Ton és Szender Milán képviseli. Szintén idén szavazhatnak első alkalommal a legkarizmatikusabb férfi hírességekre, véleményvezérekre a #coolman kategóriában. Olyan sármos és szakmájukban is sikeres úriemberek várják majd az olvasók voksait, mint Horváth Tamás, Liu Shaolin Sándor, Lengyel Tamás, Járai Márk és ByeAlex. Az elmúlt év üstökösként felragyogó tehetségeiről sem elfeledkezve, a teljesen új #berobbanó kategóriában Anzselika Habpatron, Manuel, Szilágyi Liliána, Nagy Zita és Németh Bálint is indul az első helyezésért.

A minden évben nagysikerű #anyavagyok kategória újra visszatér, méghozzá olyan édesanyákkal, mint Dobó Ági, Nyári Dia, Szilágyi Szilvi, Kovács Rami és Tóth Gabi. A divatvilág és beauty trendek meghatározó karaktereire a #trendszetter kategóriában szavazhatnak az olvasók: a júniusi díjátadón Mádai Vivien, Holdampf Linda, SzilvaGlam, Palkovics Zóra és Csalár Bence közül hirdetnek majd győztest. Az elmaradhatatlan szerelmespárokat pedig Dallos Bogi és Puskás Peti, Majoros Hajni és Peti, Anita és Király Viktor, Emese és Fluor, Markó Rebeka és Dezső Bence képviseli a #szerelmesvagyok kategóriában.

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire az olvasók az alábbi oldalon május 25-ig szavazhatnak a www.joy.hu/sma oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3815527830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása