Egzotikus frissesség a NIVEA-tól
2020. március 24. írta: persica

Egzotikus frissesség a NIVEA-tól

Gyümölcsös illatú izzadásgátlók

Ha imádod az egzotikus gyümölcsök illatát, akkor szerezd be limitált kiadású dezodorjainkat!

A NIVEA legújabb izzadásgátló dezodorjai hatékonyságukkal biztosítják a száraz bőr érzését, hogy egész nap magabiztosnak érezhesd magad. Gyengéd a bőrhöz, de hatékonyan véd az izzadság és a testszag ellen is.

A Fresh Orange illatában a pezsdítő narancs illat dominál, melyet a sárgabarack gyümölcsös illata és a zöld virágok tavaszias illata kísér.

Izzadásgátló dezodor, mely hatékonyságával biztosítja a száraz bőr érzését, hogy egész nap magabiztosnak érezhesd magad. Gyengéd a bőrhöz, de hatékonyan véd az izzadság és a testszag ellen is. Illatában a pezsdítő narancs illat dominál, melyet a sárgabarack gyümölcsös illata és a zöld virágok tavaszias illata kísér. Érezd magad úgy, mintha egy narancsligetben járnál.

Védelem az izzadság ellen, Gyorsan szárad és puhán tartja a bőrt, Hosszantartó frissesség, Üde narancsos illat

A Fresh Coconut illatában az édeskés kókusz aromája keveredik egy leheletnyi friss narancsos és nőies fehér rózsa illat varázslatos kombinációjával.

Izzadásgátlás, nyarat idéző illat, bőrbarát összetevők és tökéletes magabiztosság, ami egész nap elkísér. 48 órás, hatékony izzadásgátló védelmet nyújtó dezodor, melyben az édeskés kókusz illat keveredik egy leheletnyi friss narancsos és nőies fehér rózsa illat varázslatos kombinációjával. Merülj el az egzotikus pillanatokban és kényeztesd érzékeidet.

Védelem az izzadság ellen, Gyorsan szárad és puhán tartja a bőrt, Hosszantartó frissesség, Kellemes kókuszos illat

A Fresh Cherry pedig a lédús, gyümölcsös cseresznye illatot kombinálja a cseresznye virágának rendkívül nőies illatával.

Igazán nőies, gyümölcsös illatú dezodor, mely hosszantartó frissességet biztosít számodra. Hatékonyan véd az izzadság és a testszag ellen is, miközben gyengéd a bőrhöz. A hosszantartó friss illathoz a lédús, gyümölcsös cseresznye illatot kombináltuk a cseresznye virágának rendkívül nőies illatával. Gyengéden ápolja és szárazon tartja a hónalj finom bőrét.

Védelem az izzadság ellen, Gyorsan szárad és puhán tartja a bőrt, Hosszantartó frissesség, Gyümölcsös, cseresznyevirágos illat

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3215553564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása