Hogyan segíthet nekünk a 4711 Eredeti Kölnivíz?
2020. március 24. írta: persica

Hogyan segíthet nekünk a 4711 Eredeti Kölnivíz?

Illatikon, amely többre képes!

A fertőtlenítőszer hetek óta hiánycikk, a kézmosás kiemelt helyet kapott a napirendünkben, a higiénia pedig elsődleges prioritást. A Mäurer & Wirtz parfümház több megkeresést is kapott a témát illetően - és jó okkal: a kiváló minőségű 4711 Original Eau de Cologne sorozat nemcsak energikusan friss illatával tűnik ki, hanem fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező összetevőivel is.

Eláruljuk, hogy az Echt Kölnisch Wasser mit tehet és hogyan segít nekünk most! 

Érdekes és különleges: a kiváló minőségű összetevők és az illóolajok gondosan összehangolt kompozíciója nemcsak a jó illata miatt lett rögtön népszerű – a 4711 Eredeti Kölnivíz gyógyászati ​​szempontból is előnyös volt. Egyik fontos eleme, a rozmaring fertőtlenítő hatásáról ismert. Másik kiemelt összetevő a csodálatosan nyugtató, stresszoldó levendula. A fertőtlenítő hatású alkoholtartalom pedig szintén hozzájárul a kölni tisztítóhatásához. A 4711 frissítő törlőkendők alkoholtartalma 79%, az illatos vízé 86% - ezek kellemesen frissítő és nyugtató hatással vannak a testünkre. Nem beszélve arról, hogy remekül passzolnak egy kisebb kézitáskába - például az eredeti, 25 ml-es Molanus palackban.

Egy kis gondolat-elterelés: 
A 4711 Eau de Cologne története  
 

A 4711 Eredeti Kölnivíz már több mint 225 éve ismert a testre, a lélekre és a lélekre gyakorolt jótékony hatásáról, valamint üde, aromás illatáról. Olyan hírességek használták, mint Goethe, Napóleon és Nagy Katalin cárnő - és a hosszú évek során végig közismert és körülrajongott illatikon maradt, amelynek pontos összetétele máig féltve őrzött titok.

Az illatot Wilhelm Muelhens alapította, aki 1792-ben Kölnben, a Glockengasse nevű utcában nyitotta meg manufaktúráját, 4711-es házszámmal. Ettől kezdve az ikonikus Molanus palack és benne az "Eau de Cologne" szuvenírként utazott haza a sok, szomszédos országból érkező franciával, majd a világ minden tájáról érkező látogatókkal. A következő évtizedekben és évszázadokban a 4711 parfümtörténetet írt. Ma már a kölni több mint 65 országban van jelen világszerte - és más fantasztikus illatmárkák, például a Tabac és a Tosca is megtaláltak helyet a Mäurer & Wirtz portfóliójában.
A híres, 18. században épült 4711-es ház még ma is áll - és emlékeztet minket arra, hogy milyen fontos szerepet játszhat a történelemben egy finom, illatos kölni.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3515553628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása