Legendás hajóroncs felfedezésére hív az új LEGO® IDEAS
2020. március 29. írta: persica

Legendás hajóroncs felfedezésére hív az új LEGO® IDEAS

Barracuda-öböl kalózai szett

A LEGO Csoport bemutatta a legújabb LEGO Ideas szettet, amely a népszerű LEGO Kalózok készletek világát idézi fel.

Az 1989-es Fekete-tenger Barracuda kalózhajó által inspirált új LEGO Ideas modell segítségével most mindenki kalózzá válhat. A kalandok rajongói felfedezhetik a Rőtszakáll kapitány több mint 30 éve eltűnt híres hajójából kialakult roncs-szigetet.

Az új LEGO© Ideas Barracuda-öböl kalózai szett a LEGO IDEAS fórumon keresztül benyújtott ötlet alapján készült, gazdája pedig a LEGO rajongó Pablo Sánchez Jiménez, aki él-hal minden iránt, ami kalózos. A LEGO iránti szeretete gyerekkorára nyúlik vissza, amikor még édesapjával közösen építették össze a modelleket. Az általa benyújtott koncepció, amely alapján elkészült a LEGO® Ideas Barracuda-öböl kalózai szett, mindössze 25 nap alatt elérte a szükséges 10 000-es támogató szavazatot – ezzel ott van a célt leggyorsabban elérő szettek között.

Az összesen 2 545 kockát tartalmazó modellben minden benne van, ami ahhoz kell, hogy a LEGO rajongók megépítsék a hajóroncsot – beleértve a kapitány kabinját, az élelmiszer raktárt és a szállítódokkot. Az építők még egy, a szigeten elásott kincset is megtalálhatnak, ha leszedik a hajó egyes darabjait – így új területeket fedezhetnek fel, még több új elmesélendő történettel.

Ez a szett 8, a klasszikus kalóztörténetekből ismert minifigurát is tartalmaz. Megtalálható köztük az ikonikus Rőtszakáll Kapitány, Horgony Hölgy, Fosztogató Robin és az ikrek, Kikötő és Jobb Csapás, csakúgy, mint három másik kalóz, két csontváz figura és különböző, a szigeten fellelhető állatok.

Amikor az építők belefáradnak a tengeren való rostoklásba, a sziget átalakításával megépíthető Rőtszakáll Kapitány legendás hajója, a Fekete-tenger Barracuda. A hajó újraépítésével elindítható a mentőakció, így a legénység biztonságban a szigetre érhet és megkeresheti az elásott kincset.

A LEGO® Ideas Barracuda-öböl kalózai szett 59 cm magas, 64 cm széles és 12 cm mély, és biztosan megragadja a figyelmet, akár büszkén kiállítva, akár a többi LEGO Kalóz készlet között kap helyet.

A LEGO Ideas lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy beküldjék saját kockaalkotásaikat, amelyek így esélyt kapnak arra, hogy a LEGO mestertervezők életre keltsék őket, majd hivatalos készletként forgalomba kerüljenek.

A rajongók az ideas.LEGO.com oldalra tudják feltölteni saját LEGO szett ötleteiket.

A 21322 LEGO Ideas Barracuda-öböl kalózai készlet április 1-jétől elérhető a LEGO.com és a LEGO üzletekben oldalon.

A LEGO Csoportról:

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 2500 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7815568322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása