Elragadó illatok Anyák napjára
2020. április 27. írta: persica

Elragadó illatok Anyák napjára

Édesanyák Ünnepe

Vannak emberek, akik az életet egyszerűen szebbé varázsolják azzal, hogy mindig érdeklődéssel és nyitott szívvel hallgatnak meg minket, és ezért a legtöbb csodaszép emlékünk is szorosan hozzájuk kötődik. Ilyenek elsősorban az Édesanyák. Az elmúlt hetek viharaiban még az eddigieknél is világosabbá vált, mennyire fontosak is ők nekünk. Május első vasárnapján lepjük meg őket egy-egy illatos figyelmességgel az s.Oliver, Betty Barclay és a 4711 újdonságai közül – egy rendhagyó de mégis gyönyörű Anyák napján.   

Bájos életöröm Betty Barclay  

Megtalálni a szépséget az élet apró történéseiben – ez a képesség is tanítható. A Betty Barclay Beutiful Eden illata éppen ilyen röpke varázslat, amely egy titokzatos kertbe repít el minket. A levegőben körte és feketeribizli aromája keveredik a pünkösdi rózsa fejedelmi illatával. Elvarázsol minket a tökéletes gyöngyvirág és az egyiptomi jázmin, hogy aztán végül a vanília harmonikus illata kerekítse le az álomszerű élményt. Ha valami igazán tavaszhozó kölnit keresünk, válasszuk a Tender Love kompozíciót: a friss, gyümölcsös felütést itt is virágszirmos szívillat követi, hogy aztán simogatóan meleg ámbra és mósusz zárja le az illatot.

Betty Barclay Beautiful EdenBetty Barclay Tender Love

Sugárzó elegancia s.Oliver  

A dinamikus, tökéletesen elegáns és közben mégis könnyedén stílusos édesanyák választása az s.Oliver Black Label Woman mindkét variációja. A mindennapoknak energikus kezdést biztosít a friss, citrusos kezdő aroma, amit aztán egy fejedelmi rózsából, bájos jázminból és anyák napi orgonából kötött, pompás virágcsokor illata követi, hogy aztán a kecses cédrusfa és a nemes vanilla zárszava még sokáig puha lecsengést, kellemes benyomást hagyjon maga után. Határozottság, egyéniség és vidám lendület jellemzi viselőjét. 

s.Oliver Black Label Women . s.Oliver Black Label Eau Légère

Szabad természetesség 4711 Acqua Colonia  

Annak, aki az életet fantasztikus kalandnak tekinti, imádja a természetet, a sportot és az utazást, az 4711 Acqua Colonia illatok teremtik meg az igazán egyéniségükhöz méltó, különleges illatos kiegészítőt. A Pure Breeze of Himalaya kristálytiszta aromáját a végtelen hegyek inspirálták: a „Living Mountin Air“ exkluzív összetevőtől lesz az illat elképesztően fűszeresen friss.  A 4711, Acqua Colonia Lychee & White Mint üvegcséjében pedig a lédús licsi és a fehér menta kivételes találkozása teremt ellenállhatatlanul energikus, páratlan illatot. 

4711 Acqua Colonia Pure Breeze of Himalaya . 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7115644206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása