TRESemmé  X  FASHION
2020. április 28. írta: persica

TRESemmé X FASHION

A divatnaptár tele van kihagyhatatlan eseményekkel, de van egy, amely minden más eseménynél fontosabb: a New York-i Divathét.

Évente kétszer Párizzsal, Londonnal és Milánóval együtt ez az a hely, ahol a világ divatnagyágyúi összegyűlnek és megnézik a következő szezon trendjeit, legmenőbb szettjeit és a legszebb kollekciókat.

Amikor 2006-ban egy olyan lehetőséget kerestünk, amellyel jobban kifejezhetjük az értékeink és a divat világának mélyebb összefonódását, úgy döntöttünk csak egy hely lehet a TRESemmé számára: az első sor. 

A TRESemmé és a divat azóta elválaszthatatlanok.

A NYFW hivatalos hajápolási szponzoraként vezető fodrászaink az elmúlt 23 évadban a legnagyobb divattervezőkkel karöltve álmodják meg a szezon legfrissebb trendjeit. 

NEW YORK FASHION WEEK AW20

Az elmúlt több mint 10 évben a New York-i Divathét hivatalos hajápolási szponzoraként, összesen 75 divatbemutatón vettünk részt New Yorkban, és 28 egyéb divateseményen globálisan.

A kulisszák mögött alkotjuk meg a következő szezonok legmenőbb trendjeit. Legyen szó a TRESemmé vezető stylistjáról, Jeanie Syfu-ról és csapatáról, akik a legszebb frizurákat alkotják meg termékeinkkel olyan bemutatókon, mint Naeem Khan és Alice + Olivia, vagy egy kollaborációról a MAGNUM-mal és Rebecca Minkoff-al, amely a hagyományos backstage miliő határait feszegeti: a TRESemmé szerves részét képezi mindannak, amely a New York-i Divathetet különlegessé teszi.

Fantasztikus együttműködések születtek idén tavasszal is a legutoljára megrendezésre került New York-i Divathéten. Csak hogy a legnagyobb neveket említsük: az Oscar de la Renta, a Rebecca Minkoff, a Jonathan Simkhai divatház bemutatóira is a TRESemmé mesterfodrászai készítették el a modellek frizuráit.

A kifutók mögött olyan nagykövetek vezényelték a több tucat fodrászból álló csapatokat, mint Odile Gilber @odilegilbert_official vagy Justin Marjan @justinmarjan. Így született meg a tökéletes alsó copf az Oscar de la Renta AW20 bemutatóján, vagy az aprócska strasszokkal díszített hajstyling, az Alice + Olivia AW20 show-ján, amiről aztán ódákat zengtek a beauty bloggerek.

A New York-i Divathéten nem csak a tervezőket érjük el. Gyakran találkozhatsz világsztárok, dizájnerek és milliós követő bázissal rendelkező influenszerek posztjában is a TRESemmével.

Célunk, hogy az eseményt világszerte elérhetővé tegyük a nők számára, és inspiráljuk őket arra, hogy kísérletezzenek egyéni stílusukkal és magukra formálják a kifutók trendjeit a mindennapokban.

A legjobb divat és szépségápolási influenszerek blogolnak, posztolnak nekünk és terjesztik az esemény hírét, hogy ez a célunk megvalósulhasson.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3115646474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása