Betty Barclay illatok az örömteli nyárhoz
2020. május 06. írta: persica

Betty Barclay illatok az örömteli nyárhoz

Nyári pasztellszínek

2020 nyarához csodálatosan illenek a finom, visszafogottan elegáns pasztell árnyalatok: kellemes, derűs nyári hírnökök ők, akik minden helyzetben képesek megteremteni jó hangulatot. A Betty Barclay pure pastel sorozatban a harmonikus színek négyféle friss virág- és gyümölcsillattal kapcsolódnak össsze, hogy a meleg tavaszi, nyár eleji könnyed hangulatot becsempésszék a hétköznapjainkba. A remek formatervezésű, csinos 20 ml-es üvegcsék  passzolnak a kézitáskánkba, megszinesítik az életünket és üde illatukkal számtalan örömteli pillanatot szereznek nekünk. 

R A G Y O G J B E T T Y   B A R C L A Y   P U R E   P A S T E L  L E M O N

A vidám citrusos illat frissítő összetevők és puha, krémes jegyek összjátéka. A mandarin, a citrom és a zöld alma gyümölcsös aromája után a szívillatban frézia- és gyöngyvirágcsokor bontakozik ki. A krémes borostyán és a szantálfa a lágy alapillatot adja, amit aztán finom pézsmajegyek kerekítenek le. 

P E Z S E G J B E T T Y   B A R C L A Y   P U R E   P A S T E L  M I N T

A menta kecses illata, kiegészülve fantasztikusan gyümölcsös és fás akkordokkal. Az ylang-ylang egzotikus jegyeit, a ciklámen és a tearózsa aromáját a fekete ribizli és egy csipetnyi rózsaszín bors keveréke vezeti be. Bársonyos szantálfa és a fehér pézsma puha zárja a különleges illatot.

C S Á B Í T S B E T T Y   B A R C L A Y   P U R E   P A S T E L R O S E

A Betty Barclay rózsa modern formában köszönti a virágok királynőjét. A tavaszi, ibolyával kombinált kezdő illatnak a frissítő gyömbér ad finom csavart, majd a rózsa, bazsarózsa szirmok és a vízi növény akkordok következnek. A cédrusfa és a szantálfa lágy alapillata zárja a tökéletes kompozíciót. 

M O S O L Y O G J B E T T Y   B A R C L A Y   P U R E   P A S T E L  P E A C H

Az édes, lédús őszibarack áll a középpontban, mellette pedig a passiógyümölcs és a grapefruit jegyek, amiknek köszönhetően az illat elragadóan élénk és egzotikus. Az ibolya és jázmin érzéki nőiességet, a vanília, a kasmír és a tonkabab pedig finomságot adnak hozzá az illatkreációhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr715665706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása