Star Wars hősökkel a gyógyulásért!
2020. május 26. írta: persica

Star Wars hősökkel a gyógyulásért!

Yoda mester és Darth Vader a Hansaplast sebtapaszain

Hogy miként tud segíteni Darth Vader, Csubakka vagy C3PO a sebgyógyításban? Nos, erre a kérdésre a Star Wars filmekben nem kaptunk választ, a Hansaplast Star Wars karaktereivel ellátott, gyűjthető sebtapaszai azonban segíthetnek ezen rejtély feltárásában. Gyűjtsétek össze mindet, és derítsétek ki, hogy ki a legjobb gyógyító!

Egy lézerkard párbaj Darth Vaderrel, egy szárazföldi tűzharc a Birodalmi Lépegetők ellen vagy egy űrcsata a Halál Csillaggal szemben az Ezeréves Sólyom fedélzetén – csakhogy néhány olyan szituációt említsünk, ahol ifjú Padawanjaink könnyedén sebeket, horzsolásokat szerezhetnek. A Hansaplast elhozta nekünk a gyógyulást jelentő „csoda eszközt”, a Csillagok Háborúja dizájnnal ellátott sebtapaszt, amely gyors és biztonságos sebgyógyulást eredményez. Emellett pedig könnyen és fájdalommentesen eltávolítható az érintett felületről, tehát biztos védelmet és kényelmet jelent a fiatalok számára. Így már folytatódhat is a harc a Birodalom csapatai ellen. Győzelemre fel!

Ha kíváncsiak vagytok a Jedi erő valódi gyógyító képességére, próbáljátok ki a Hansaplast gyűjthető csomagolású STAR WARS sebtapaszait!

Hansaplast Star Wars gyermek sebtapasz

20 db sebtapasz dobozonként, 3 gyűjthető doboz – mindegyik más grafikával

A biztonságos tapadás biztosítja, hogy a sebtapasz a helyén maradjon

Fájdalommentesen eltávolítható

A nem ragadó sebpárna védi és körülpárnázza a sebet

A gyors gyógyulás érdekében a sebtapasz elzárja a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól

Néhány szó a Hansaplast márkáról:

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7415717358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása