Bőröd imádni fogja: tisztíts és hidratálj egyetlen lépésben!
2020. június 15. írta: persica

Bőröd imádni fogja: tisztíts és hidratálj egyetlen lépésben!

Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] megújult termékcsaládja segít, hogy végre fellélegezhessen az arcbőröd

Mindennapos arcápolási rutinunk kiindulópontja a hatékony, de ugyanakkor kíméletes tisztítás. Vajon, tudhat-e még ennél is többet a kedvenc készítményed? Ha az arctisztításban is a maximumra törekszel, hívd segítségül az új köntösbe bújtatott Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsaládot, mely tagjai gyengéden és alaposan távolítják el a sminket és a felesleges faggyút, emellett hidratáló hatóanyagokkal támogatják bőröd természetes egyensúlyát.

Az alapos tisztítás a legelső lépés a hatékony arcápolásban, amely során eltávolítjuk a nap vagy az éjszaka folyamán felgyülemlett szennyeződést, sminket, izzadtságot és termelődött faggyút, így előkészítjük a bőrt az ápolásra. A tiszta arcbőr ugyanis jobban felszívja a bőrápoló termékek aktív hatóanyagait és tudományosan bizonyított tény az is, hogy a megfelelően megtisztított és hidratált bőr könnyebben lélegzik és hatékonyabban fogadja be az oxigént. A tisztítás különösen fontos az aknéra hajlamos bőr számára, mivel segíti azt az egészséges egyensúly fenntartásában és támogatja a természetes regenerálódás folyamatát.

Optimális arctisztítás száraz, feszülő és húzódó érzés nélkül? Lehetséges! Az új köntösbe bújt Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsaládjának arctisztítói teljes körű megoldást kínálnak még az érzékenyebb bőrtípus számára is. A természetazonos hatóanyagok innovatív összetételének köszönhetően hatékonyan távolítják el a sminket, frissítik a bőrt, miközben segítenek fenntartani annak természetes hidratációs egyensúlyát, így megóvják azt a kiszáradástól. A készítmények három aktív hatóanyag kombinációját tartalmazzák: az APG-komplex hatékonyan, mégis rendkívül gyengéden tisztít, a glüko-glicerol természetes eredetű hidratáló, míg a hialuronsav nagy nedvességmegkötő kapacitású bőrápoló. Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] arctisztító termékeinek rendszeres használatával a bőr újra fellélegzik, láthatóan üdévé, rugalmassá és puha tapintásúvá válik, valamint felkészül a további arcápolásra.

Micellás arclemosó vagy kímélő arctisztító tej? Nálad melyik típus lesz a befutó?

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben Micellás arclemosó

Hatékonyan távolítja el a sminket és szemfestéket

APG-komplexet tartalmaz, így kíméletesen és alaposan tisztítja meg a bőrt

Hialuronsav és glüko-glicerol tartalmának köszönhetően hidratál, megóvja a bőrt a kiszáradástól

Szappan-, és illatanyagmentes

Klinikai tesztekkel igazoltan használható érzékeny bőrre és a szem környékére is

Kontaktlencsét viselők is biztonsággal használhatják

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre

Hatékonyan távolítja el a sminket és szemfestéket

Sűrű, krémes állag

Tanulmányok igazolják, hogy érzékeny bőrre is használható

Hatékonyan táplálja a száraz, érzékeny bőrt

APG-komplexet tartalmaz, így kíméletesen és alaposan tisztítja meg a bőrt

Hialuronsav és glüko-glicerol tartalmának köszönhetően hidratál, megóvja a bőrt a kiszáradástól

Kontaktlencsét viselők is biztonsággal használhatják

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6315810768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása