Betty Barclay Oriental Bloom
2020. július 07. írta: persica

Betty Barclay Oriental Bloom

Romantikus illat florientális varázzsal

Az új Betty Barclay Oriental Bloom női illat magával ragad a mágikus helyeiről, tarka színeiről, mozaikkal díszített falairól és keleties aromáiról ismert, varázslatos Marrakesh-be. A forgatag közepén egy apró, nyugalmas oázis bújik meg – egy hagyományos marokkói riád: mozaikcsempével, gazdag díszítéssel, csobogó szökőkúttal és hűsölésre hívogató medencével. A Betty Barclay Oriental Bloom egy kortalanul elegáns hely szimbóluma a lüktető város közepén.

Hívogató Kelet:

 

Kaland, távoli, idegen világok, inspiráló természet és lenyűgöző illatkavalkád – ezt jelenti a sóvárgás a Napkelet után. Távol-keleti menedék, a keleti művészet titokzatos, lebilincselő szépségével körülvett romantikus hely, ahol az ember fellélegezhet. Az a tökéletes hely, amely a lelket álmodozásra ösztönzi. A Betty Barclay Oriental Bloom nőies illatjegyekkel veszi körül a romantikus, érzéki nőt, aki tele kíváncsisággal élvezi az életet, és arra inspirálja, hogy idegen világokról és új kalandokról álmodjon. A virágos és keleties jegyeket ötvöző florientális illatirányzat a virágos esszenciák frissességét és édességét a meleg, fűszeres aromákkal kombinálja. Az így létrejövő játékos és romantikus kompozíció nagy kifejezőerejű, mégsem hat tolakodóan.

Az Betty Barclay illat és a hozzá tartozó ápolótermékek július közepétől kaphatók a Parfümériákban.

Florientális, nőiesen csábító illatoázis:

A Betty Barclay Oriental Bloom pezsdítő körtével és a frézia, valamint a jázmin átlátszó, enyhén vizes szirmaival nyitja meg a könnyed, florientális kompozíciót. A szívben a magnólia finom jegyeivel bővül a harmatos virágcsokor, amelyet gyengéden árnyal a mandulára emlékeztető tonkabab édes, csábító varázsa és egy leheletnyi, illatos vanília. A keleties virágok puha fákkal és mósusszal körülölelve csengenek le.

Fejillat: körte, frézia, jázmin
szívillat: magnólia, tonka, vanília
alapillat: világos fa, mósusz

Merülj el a kikapcsolódás egzotikus oázisában – a Betty Barclay Oriental Bloom illataival és ápolótermékeivel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5215987130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása