Amit az anyukák akarnak: A legszebb illatok anyák napjára
2022. április 28. írta: persica

Amit az anyukák akarnak: A legszebb illatok anyák napjára

Az anyukák hősnők - úgy zsonglőrködnek a mindennapokban a gyerekkel, a karrierrel és a házimunkával mintha soha semmi mást nem csináltak volna. A mamák is szabad szellemek - mindegyikük egyéniség. Ismét közeleg az anyák napja, és mi olyan illatokat válogattunk össze, amelyek minden egyedülálló Powermama karakterét kiemelik. 

Stílusos és elegáns anyukáknak 

 

Az s.Oliver Black Label Eau Légère illata egyedülálló összetételével mindenhol lelkesen tűnik fel, és minden anyukának egy kis luxust nyújt a gyermekével töltött mindennapokban. A kecses és élénk mandarin és rebarbara jegyek finom kompozíciója a stílusos megjelenésű hölgyeket állítja reflektorfénybe anélkül, hogy impozáns lenne. A gyöngyvirág, a jázmin és az ibolya virágos szívjegyet ad az illatnak. A pézsma, a szantálfa és a keleti borostyán érzékiséget kölcsönöz. Időtlen, nőies, extravagáns s. Oliver Black Label Eau Légère.

Azoknak az anyukáknak, akik szeretnek álmodni

 

Az álmok valami egyedit jelentenek. Hasonlóan a léggömbhöz, könnyeden gyönyörű tájakra repítenek minket. A nőies, játékos Betty Barclay Dream Away felébreszti minden anyuka vágyait, és hagyja, hogy elrepüljön az álmai felé. A Betty Barclay Dream Away a romantikus nők illata, akik saját kezükbe veszik vágyaikat. Légies illatjegyek simogatják a karaktert. A virágos kompozíciók a könnyedséget és a boldogságot hangsúlyozzák, amikor hagyod, hogy a szíved vágyai vezessenek- ez a Betty Barclay Dream Away. 

Azoknak az anyukáknak, akiknek a világ a lábuk előtt hever

 

Az Ezeregyéjszaka varázslatának gondolata mindenkiben kiváltja a vándorlási vágyat. A Betty Barclay Oriental Bloom női illat varázslatos színeivel, mozaikokkal és keleti illatvilággal minden anyukát elrepít a gyerekszobából a varázslatos Marrakeshbe. A nyugalom kis oázisa a nyüzsgő világ közepén - erről gondoskodik a virágos illat, amely a virágesszenciák édességét és frissességét ötvözi a meleg, fűszeres aromák bőségével. A Betty Barclay Oriental Bloom az időtlen elegancia helyét jelképezi - egy hagyományos marokkói illat, amely egy másik világba való menekülés jelképe.   

Kalandvágyó anyukáknak

 

Gondtalanság és jó közérzet - ez az, amit egy anyuka gyakran hiányol a mindennapokba. A 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander alkalmazása a jólét és a tiszta kényelem intenzív pillanatait biztosítja, amelyre minden újdonsült anyukának szüksége van. A bársonyosan lágy barack és a tiszta, zöld koriander illatkompozíciója érdekes csavart ad, és az illatok egyensúlyának köszönhetően tiszta balzsam a stresszes lelkek számára. Az egyensúly és a vitalitás harmóniája - ez a 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander. 

Acqua Colonia White Peach & Coriander Splash & Spray

Mindannyiunkban ott van a kalandvágy, és a vágy, hogy más, izgalmas világokat fedezzünk fel. A 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos illat a maga titokzatos illatkompozíciójával minden kalandvágyó anyukát elrepít a vágyakozás és az egyediség helyére. A páratlan, ragyogó illatok selymes ódája felébreszti a kalandvágyat egy utazásra a Mekong partjára. A vízi trópusi jegyek a természetesség és az eredetiség világát idézik, a tisztaság, a hűség és a kreativitás érzéki képét adva viselőjének. Az idegen földek misztikus és titokzatos természetével összhangban lévő alkotás az Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos 

Az illatok a Müller és Rossmann drogériákban kaphatók.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2917819269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása