4711 Eredeti Kölnivíz Floral Collection Magnólia
2020. augusztus 19. írta: persica

4711 Eredeti Kölnivíz Floral Collection Magnólia

A virágok többet mondanak ezer szónál, és tökéletesen közvetítik az érzelmes üzeneteket.  A citrusos-friss kölnivizéről ismert 4711 márka új, virágos kreációjával valami különlegesen szépet szeretne elmondani. A 4711 Floral Collection az eddigi, rózsa, jázmin és orgona illatokból álló termékválasztékot egy újabb illattal egészíti ki. A Floral Collection virágcsokrában mostantól az elragadó, lágy illatú magnólia is megtalálható, finom és friss, citrusos árnyalatokkal. 

Elegáns aura

A magnólia a stílusos kecsesség, a feminin elegancia, a csábító szépség virága – ugyanakkor a valódi szerelem, báj és tisztaság szimbóluma. A szirmot bontó virágok minden tavasszal bársonyos színekben pompáznak, a magnólia érzéki, puha illata pedig bámulatos eleganciát áraszt. A 4711 Floral Collection számára a mandarin, narancs és aromás rózsabors csodálatos, friss árnyalataival kombinálva készült. A szívjegyek között elegáns fehér virágok, így a frézia és a jázmin keretezik a magnóliát, míg a puha kasmír és a meleg szantálfa alapillatok hosszan tartó illatélményről gondoskodnak.

4711 Floral Collection   

A 4711 Floral Collection illatai egy-egy különleges virágot idéznek fel egyedülálló jegyeikkel. Ezen illatváltozatok virágos frissessége rámutat a 4711 parfümház sokszínűségére, és kellemes variációt kínál a kedvelt klasszikusai mellett. Szép ajándék azoknak, akik értékelik a 4711 Eredeti Kölnivíz kultikus karakterét, vagy egyszerűen csak „virágnyelven” kívánják szeretetüket kifejezni. Mind a négy változat a 4711 Eredeti Kölnivíz parfümös frissességén alapul, egyszerre nőiesek és szelídek, valamint virágosan frissek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3916169846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása