Otto Kern Casual Blue az illat, amely érti az idők szavát
2020. szeptember 02. írta: persica

Otto Kern Casual Blue az illat, amely érti az idők szavát

Keep it casual. Felejtse el az öltönyt, elő a laza ruhákkal, és irány a belváros egy szabad estére. Mert viselője itt bontakoztathatja ki a benne rejlő lehetőségeket, pontosan úgy, mint a dinamikus, friss illat öntudatos, férfias és lezser sármját. Az Otto Kern Casual Blue 2020 október közepétől kapható az üzletekben. 

Élvezni az életet   

Igazán tudja élvezni az életet – Otto Kern Casual Blue tökéletes kíséretet biztosít azoknak a férfiaknak, akik minden napot életörömmel, spontaneitással és a legteljesebb lazasággal élnek meg, miközben férfiasságot, vonzerőt és magával ragadó energiát sugároznak. Olyan férfiak, akik nemcsak munkájukat, hanem szabadidejüket is megbecsülik – és a laza megjelenést. A Casual Blue tökéletesen illik a szabadságszerető férfiakhoz, akik kedvelik az aromás és friss illatokat, esténként kiváló társaságban, fesztelenül élvezik a városi életet, és mindig értik az idők szavát.

Az illat  

Az Otto Kern Casual Blue rózsabors és grapefruit gyümölcsös-friss kombinációjával indít. A szívben egyesül a levendula aromás lazasága és az ambroxán energikus férfiassága. A cédrusfa és a bódító tonkabab az alapnak egészen rendkívüli jelleget kölcsönöz, amely izgalmas üzenetet hordoz: friss, aromás, férfias!

Fejillat: rózsabors, grapefruit

Szívillat: levendula, ambroxán

Alapillat: cédrusfa, tonkabab 

friss – aromás – férfias

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8916186464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása