LE MALE LE PARFUM
2020. szeptember 07. írta: persica

LE MALE LE PARFUM

Bár nem egészen tengernagy, de tengernyi a vonzereje. A világ legszexibb tengerészét most léptették elő: Kapitány lett! 

Az előléptetés pedig nagy felhajtással jár, de a legénység már a fedélzeten van. A kikötőben és a fedélzeten mindenki éljenez. A kormányrúdnál nagy a nyüzsgés. Álmodozó szemű, ellenállhatatlanul vonzó tengerészünk már bejárta az egész világot.

Bőrén hordozza a tenger sós ízét, és a kikötőkben jól adja az ártatlan fiút! Egy ikonikus hős, akinek jár a csodálat minden szinten…Feltűnt már gyárban is, de most újra tengerre száll…Épp a felső fedélzeten van, sármos és sikkes, még a nap is odaköszön neki « hello! »  
Az inge nincs begombolva, lobog a szélben, felsőteste még a szellőt is elcsábítja.

Már hivatalosan is tiszt, így az ajkai is olyan szigorúak. Még a hullámok is megtörnek körülötte és nem találják a helyüket a tengerben.

Ő az tehát, ő áll ott, vigyázó tekintetét a horizontra szegezi. Mélyen belélegzi a tengeri levegő illatát és a zakóján a gombok szétpattannak. Ígéretes ígéretek…

A KAPITÁNY.

Mindig is nagylelkű férfi volt. Minek is elrejteni a nagyságot, ha egyszer valakinek megadatott. 9-es erejű szexi széllökés, és csak egyre fokozódik, ez a férfi 100%-ban készen áll arra, hogy felfedezze a világot. Egyértelműen látszik abból, ahogy a zakóját viseli, hogy nincs híján a magabiztosságnak, egyetlen porcikájában sem.

AZ ILLAT.

Viharveszély van, de ez most mennyei természeti csapás. Kardamom átjárta meleg szélfuvallat kerekedik, majd a felhők nyomába szegődik. Délről alacsony nyomású, levendulával fűszerezett szellő érkezik. Vanília illatú felhőpamacsok tarkítják az eget. Keleties és fás jellegű hetedik mennyország. Bárkit levesz a lábáról. Kalandra csábít.

AZ ÜVEG.

Jött a felkérés « tudod, van ez a matróz felsőtest, kreálnál egy ilyet feketében?» és nem kellett hozzá sok idő, már el is készült. Milyen bámulatosan jó ízlése van! Szinte egy estélyre is elmehetne abban, amit most visel, miközben a látóhatárt kémleli a fedélzeten. Fontos feladat, úgy tűnik, élvezi is. Mi pedig tudjuk, hogy az élvezet a szerelem előszele...

A KABIN.

A parfüm otthona – mi más lehetne, mint egy kabin! Puha élek, mint egy távoli hajón. Lakozott, akárcsak a fedélzet, és olyan koromfekete, akár az éjszaka. Itt-ott aranyozott díszítéssel, hiszen aki ad az öltözködésére, szintén arany kiegészítőket visel. Ég és föld, ez bizony már nem egy matróz hálóhelye… Eljött az idő, hogy engedj a luxus csábításának.

A PARFÜMŐRÖK.

A Le Male Le Parfum érzékien izzó tengeri szellője Quentin Bisch és Nathalie Gracia-Cetto parfümőrök kreációja. Igazi rock sztárok az illatok világában, akik az új illattal felpezsdítik a hangulatot a hajón. Le a kalappal előttük!

Megvásárolható: Douglas és Müller Parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3216193286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása