Gondoskodás ajándékba a NIVEA-tól
2020. november 04. írta: persica

Gondoskodás ajándékba a NIVEA-tól

NIVEA Ajándékcsomagok, Adventi kalendár, Ajándék ötletek Karácsonyra...

Akárhogy is ünnepeljük a karácsonyt és az újévet, egymás megajándékozása minden családnál az ünnepi időszak várva várt eseménye. De szeretteink ajándékaira nem kell feltétlenül vagyonokat költeni.

A törődésünket, szeretetünket kifejező ajándékok a legértékesebbek családtagjaink, barátaink számára.

A gondosan összeválogatott bőrápoló termékek pedig személyessé és őszintévé varázsolják az ajándékot.

Ezen felül a NIVEA termékekkel nem csupán gondoskodó szeretetünket adjuk ajándékba, hanem egy kis kényeztetést is. De ne hagyjuk figyelmen kívül azt se, hogy a NIVEA ajándékcsomagokkal időt spórolhatunk magunknak, amit a hektikus karácsonyi bevásárlás helyett a szeretteinkkel tölthetünk. 

A NIVEA szemet gyönyörködtető ajándékcsomagokkal készül az ünnepekre, mert minden ember tudja, hogy a december más, mint az év többi hónapja, ez az időszak a szeretetről és a gondoskodásról szól. Ilyenkor nem önmagunkra, hanem inkább egymásra figyelünk.

Ahogy közeledik a karácsony, lessük egymás kívánságát, gyakrabban öleljük át egymást, és végre átadhatjuk magunkat a szeretteinkkel együtt töltött idő csodálatos pillanatainak. A meghitt családi esték, a zizegő csomagolópapírok, a mézeskalács és a csillagszóró illata felidézik bennünk gyermekkorunk legédesebb emlékeit.

A NIVEA is hozzátesz ehhez a különleges élményhez. A NIVEA segít kifejezni szeretetünket, segít megmutatni, hogy törődünk valakivel. Az elmúlt évszázadban a NIVEA az időtlenség és a gondoskodás szinonimája lett,

a klasszikus kék tégelyes krém pedig ikonná vált, mely mára már számos új NIVEA termék elengedhetetlen összetevője. A NIVEA egyedülálló gondoskodását újabb és újabb termékekben is megtalálhatjuk már, melyek

használata közben a jól ismert NIVEA Creme illattal kényeztethetjük érzékeinket, mely sokakban a gyermekkor, a gyengéd gondoskodás emlékeit idézi fel.

A NIVEA ajándékcsomagjai egyet jelentenek a szívből jövő, gyengéd gondoskodással, ami a legértékesebb

ajándék, melyet szeretetteinknek adhatunk! 

Gondoskodás ajándékba!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2516274124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása