Karácsonyi hangulatok, lélekemelő illatok
2020. november 17. írta: persica

Karácsonyi hangulatok, lélekemelő illatok

"A szívem mélyén mindig karácsony van. A szívemben rejtegetett zug, ahova visszajárok örülni, maga a karácsony."

Az idei ünnepek idején a naptárunk valószínűleg sem nagyszabású rendezvényekkel, sem széleskörű vendégségek időpontjaival nem lesz telezsúfolva.
Mégis megteremthetjük az ünnepi varázslatot, és ebben segítségünkre sietnek az illatok. A fahéjas-narancsos sütemény és a karácsonyfa finom illata mellett ne feledkezzünk meg a parfümökről: érezzük magunkat csodálatosan a Mäurer & Wirtz Parfümház változatos illatainak segítségével!

4711 ACQUA COLONIA Intense
Az ablakon besütő napfény és a fenyőerdők pompás illata kíméletes, simogató ébresztő. Az ACQUA COLONIA Intense Wakening Woods of Scandinavia aromaterápiás illatával örömteli lesz a reggel.

BALDESSARINI Eau de Cologne 
A hagyományos ünnepi asztalon minden évben ott sorakoznak ugyanazok az ínycsiklandó finomságok. A Baldessarini Eau de Cologne is örök klasszikus: segítségével minden férfi újra és újra elbűvöli szeretteit.

s.Oliver Follow Your Soul
Tegyél be egy jó zenét, és táncolj! Vedd észre a boldog pillanatokat, kövesd bátran az érzéseidet és közben viseld a bájosan elegáns, új illatot, amit a tánc ihletett: s.Oliver Follow Your Soul. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8716289304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása