PHYSICIANS FORMULA meseszép újdonságai
2020. november 25. írta: persica

PHYSICIANS FORMULA meseszép újdonságai

Aki már ismeri és szereti a Physicians Formula márkát, annak nagyon jó hírrel szolgálhatok, ugyanis újdonságok érkeztek a márka palettájába. A gyönyörű rózsás külső még szebb belsőt takar. Nézzétek milyen ragyogó színekben tündököl a 12 részes szemhéjpúder vagy milyen csodásan csillog a highlighter,  és nem is indulhat másképpen egy nap, mint a nappali arckrémmel, ami antioxidánsokban gazdag hidratálót tartalmaz.

Bővebben az újdonságokról:

Physicians Formula Rosé All Play Szemhéjpúder Bouquet Rosé 

Csillogó és matt árnyalatokat is tartalmazó, rendkívül magas pigmenttartalmú, 12 részes szemhéjpúder paletta. Nyugtató Rózsavízzel, élénkítő Kakaduszilvával, antioxidánsokban gazdag Goji Bogyóval és feszesítő összetevőkkel rendelkező textúra. 12 ragyogó, magasan pigmentált szemhéjpúderből álló paletta, mely gyönyörűen díszíti a szemed és könnyedén olvad a bőrbe. Gondosan kiválasztott, könnyen használható színek, melyekből bármilyen alkalomra tökéletes sminket készíthetsz. Csillogó textúráktól kezdve a matton át a szatén hatásig mindent megtalálsz a palettában. A luxus szemhéjpúderek textúrája nyugtató Rózsavízzel, élénkítő Kakaduszilvával, antioxidánsokban gazdag Goji Bogyóval és feszesítő összetevőkkel rendelkeznek

MEGOLDÁST NYÚJT: Érzékeny szemre

FŐ ÖSSZETEVŐI: Nyugtató Rózsavíz Élénkítő Kakaduszílva Antioxidánsokban gazdag Goji Bogyó Feszesítő Keverék

Physicians Formula Rosé All Day SPF 30 Nappali Hidratáló Krém

Fényvédőt tartalmazó, antioxidánsokban gazdag hidratáló nappali arckrém, mely élénkíti, feszesíti és táplálja az arcbőrt. Antioxidánsokban gazdag, ragyogó hatású, SPF fényvédőt tartalmazó Hidratáló, amely megvédi az arcbőrt és lágy és ragyogó arcbőrt eredményez.

ELŐNYEI: Bőrsimító SPF Hidratáló, ami élénkíti és feszesíti az arcbőrt és egy gyengéd védőréteggel veszi körül, ami hosszantartó hidratálást és frissességet biztosít. A benne lévő Rózsavíz kisimítja, nyugtatja és hidratálja az arcbőrt és az antioxidánsokban gazdag Goji Bogyó kivonat pedig C-Vitaminnal táplálja azt.

MEGOLDÁST NYÚJT: Fakó bőre Dehidratált bőrre Finom vonalakra & Ráncokra

FŐ ÖSSZETEVŐI: Élénkítő Kakaduszilva Nyugtató Rózsakivonat Antioxidánsokban gazdag Goji Bogyó Feszesítő Keverék

Physicians Formula Rosé All Day Petal Glow Highlighter Soft Petal

Ultra lágy fényvisszaverő gyöngyöket tartalmazó highlighter, mely az arcon és a testen egyaránt használható. Bőrnyugtató és bőrtápláló összetevőket tartalmaz, tökéletes választás fakó, dehidratált bőrre. Antioxidánsokat tartalmazó Highlighter, gyöngyházfényű összetevőkkel, amit használhatunk az arcon a szemen és a testen egyaránt.

ELŐNYEI: Ultra-lágy, fényvisszaverő gyöngyök, melyek hosszantartó, többdimenziós csillogást eredményeznek, bőrtökéletesítő hatással. Rózsa kivonattal, ami segít megnyugtatni az arcbőrt. Goji Bogyó és Kakaduszilva kivonatot tartalmaz, mely az egyik leggazdagabb C-Vitamin forrás.

MEGOLDÁST NYÚJT: Fakó bőre Dehidratált bőrre Finom vonalakra & Ráncokra

FŐ ÖSSZETEVŐI: Élénkítő Kakaduszilva Nyugtató Rózsakivonat Antioxidánsokban gazdag Goji Bogyó Feszesítő Keverék

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7216300700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása