Grill partira fel, avagy hogyan varázsoljunk tisztaságot grillezés közben
2020. november 27. írta: persica

Grill partira fel, avagy hogyan varázsoljunk tisztaságot grillezés közben

A Zewa innovációja, a Premium háztartási papírtörlő termékcsalád praktikus segítséget nyújt a legkülönbözőbb helyzetekben

Tudtad, hogy grill partikat nem csak a teraszon lehet tartani? Kapd elő kedvenc grill serpenyődet vagy akár elektromos grill sütődet, és költöztesd be a grill partit a konyhába! Csirke, marha, halak és zöldségfélék egyaránt süthetőek, ugyanakkor a beltéri sütés is kiemelten igényli a szakács állandó figyelmét. A Zewa Premium ehhez elhozta nekünk az új Power-X technológiával ellátott háztartási papírtörlőjét, mely bármikor hű társunk lehet a konyhában eltöltött készülődés során.

Nincs többé csúszkálás az olajfoltokon: a Zewa Premium papírtörlők hatékonyan felitatják a sütés során keletkezett szennyeződéseket!

A konyha és a grill takarítása nem kell, hogy bonyolult vagy időigényes legyen – főleg pár segítő kézzel együtt. A Zewa Premium innovációja megajándékozott minket a legnagyszerűbb papírtípussal, hiszen a nedvszívó képességüknek és szétfoszlás nélküli állaguknak köszönhetően többszöri felhasználást biztosítanak. Mivel tudjuk jól, hogy grillezés közben minden perc számíthat, mindent megteszünk, hogy partid méltó legyen.

A következő néhány tipp segítségével a finom falatok mellett a ragyogó tisztaság is szerepet kaphat a grill parti során:

Papírozzuk elő a sütéshez a terepet:

Sütés előtt készítsünk a tálakra papírtörlőket, melyek nedvszívó képességüknek köszönhetően elbánnak a felesleges olajjal és zsiradékokkal.

+ Zewa tipp: Ha a nyers húsról gondosan leitatjuk a fölösleges nedvességet egy Zewa Premium papírtörlővel a sütés előtt, ropogósabb sültet készíthetünk.

Viszlát ragadó üvegek és lefolyó olaj:

A sütéshez használt olaj üvegét körbe tekerhetjük egy papírtörlővel, mint egy gallért helyezve az üveg nyakára. Így búcsút inthetünk annak, hogy az olaj minden alkalommal végigfolyjon az üvegünkön.

A teflonserpenyő tisztítása grillezés után:

Használjunk ehhez Zewa Premium papírtörlőt és egy spatulát. A papír nagy hasznunkra lesz, mivel extra nedvszívóképességének köszönhetően elbánik minden zsír és a szennyeződés felitatásával.

+ Zewa tipp: Ha grillkocsit használunk érdemes a grillezés után lefertőtlenítenünk zsíroldóval és strapabíró Zewa Premiummal, hogy a következő használat előtt is sterilek és használatra készek legyenek a grillrácsok.

Zewa Premium háztartási papírtörlő:

Kiemelkedően nedvszívó

Kicsavarható és újra használható

2 rétegű

Csomagolása újrahasznosítható

2 tekercses kiszerelésben elérhető

Zewa Premium Extra Long háztartási papírtörlő:

Kiemelkedően nedvszívó

Kicsavarható és újra használható

2 rétegű

Extra hosszú, 70 lapos tekercsek

Csomagolása újrahasznosítható

2 tekercses kiszerelésben elérhető

Zewa Premium Jumbo háztartási papírtörlő:

Kiemelkedően nedvszívó

Kicsavarható és újra használható

3 rétegű

Újrahasznosítható csomagolás

A Zewa-ról:

A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi ZellstoffFabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a toalettpapírok és papír zsebkendők szegmenseiben (Nielsen MAT Augusztus 2020, Mo., értékben), valamint a háztartási papírtörlő és a szalvéta piacon is jelen van. A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta. További információ: www.zewa.hu

Az Essity-ről

Az Essity (korábban SCA), a világ egyik vezető higiéniai vállalata. A stockholmi központtal rendelkező vállalat közel 150 országban végez kereskedelmi tevékenységet 48 000 alkalmazottal, és számos ismert világmárka, mint például a TENA, a Zewa, a Libresse és a Libero tulajdonosa. Az Essity legfőbb célja az egészséges életmód támogatása higiéniai és egészségügyi megoldásai révén. A cég közel 48 000 alkalmazottal rendelkezik, és az eladásai 2019-ben elérték a 129 milliárd svéd koronát (12,5 m) 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7716304100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása