Vajon milyen ajándékot választana karácsonyra Audrey, Dalí, Frida és Karl?
2020. november 27. írta: persica

Vajon milyen ajándékot választana karácsonyra Audrey, Dalí, Frida és Karl?

Ajándékötletek Lakatos Márkkal és a Solinfo Shoppal

Audrey Hepburn, Salvador Dalí, Frida Kahlo, Karl Lagerfeld – négy ikon, akik személyiségükkel és egyedi stílusukkal számtalan embert ihletnek és inspirálnak nap mint nap. Felejthetetlenek és utánozhatatlanok, az egyediség igazi megtestesítői.

Vajon milyen ajándékot választana karácsonyra Audrey, Dalí, Frida és Karl?

A legapróbb sajátosságok tesznek igazán különlegessé. Lakatos Márk most 4 különleges videóban mutatja meg a négy ikonikus figura stílusát és mindegyikhez illő ajándéklistát is készít a Solinfo Shop színes kínálatából. Magyarország designközpontjának webshopjából számos nemzetközileg elismert tervező high-end kiegészítője rendelhető meg, az egyediség és a minőség garantált. Márk is ezek közül a kiegészítők közül válogatott, a négy alakhoz négyféle összeállítást készített.

AUDREY - klasszikus, elegáns, nőies.

„Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban. - mondta Audrey Hepburn. Így lett a válogatásom fő inspirációja a rózsaszín és a rózsaarany." – Lakatos Márk

Az Emma egy természetes anyagokból készült kosár, amit bár fa tárolására terveztek, tobozokkal telerakva, vagy akár üresen is gyönyörűen mutat. Igazán romantikus hangulatot ad a nappalinak, főként, ha azt a kandallóban ropogó tűz hangja tölti meg.

https://solinfoshop.hu/products/wood-basket-emma

Bekuckózni a kanapén vagy a fotelben és karácsonyi filmeket nézni – ez az igazi ünnepi hangulat. A Klippan Vinga takarója puhán és melegen ölel körbe a hideg téli napokon. Így lesz igazán békés a közös filmezés.

https://solinfoshop.hu/products/vinga-takaro-vinga-blanket

A teljes Audrey kollekció:

AUDREY - klasszikus, elegáns, nőies | Lakatos Márk válogatása – Solinfo Shop

DALÍ - szürreális, fantáziadús, meglepő.

„Álomszerű állapotban tartotta magát és addig bámulta mereven a tárgyakat, míg azok teljesen más alakot öltöttek. Dalínak, sok más művésszel ellentétben nem volt problémája a reklámipari felkérésekkel. Tervezett grafikákat farmercégnek, felbukkant luxus csokoládé reklámban, sőt, André Breton, a szürrealizmus atyja azt a gúnyos becenevet adta neki, hogy “Avida Dollars” vagy “dollárra vágyó”. Mégis sikerült maradandót alkotnia, a Chupa Chups logót 1969-ben tervezte a cégnek és a mai napig használják.” – Lakatos Márk

Sosem tudhatjuk, miben lelünk épp inspirációra, mi adja az ötletet következő alkotásunkhoz. Tom Dixon Warp tálát például egy, az aszfalton csillogó benzinfolt ihlette. Elképzeljük, ahogy a karácsonyi fények visszaverődnek a tál fényes felületéről, ahogy a szaloncukor papírja csillog benne. Valóban nem mindennapi látvány.

https://solinfoshop.hu/products/warp-bowl-large

Az Alexander Girard által tervezett fa babák mindegyike egyedi alak, más-más kifejezéssel, színvilággal, hangulattal. Lehet, hogy az egyikben éppen valamelyik szerettedre ismersz. Nem lenne igazán különleges, ha ezzel ajándékoznád meg?

https://solinfoshop.hu/search?type=product&q=vitra+wooden+doll

A teljes Dalí kollekció:

DALÍ - szürreális, fantáziadús, meglepő | Lakatos Márk válogatása – Solinfo Shop

FRIDA - színes, élettel teli, szabad.

"Frida Kahlo műveiből 2018. július 6-án nyílt kiállítás pénteken a Magyar Nemzeti Galériában, a festőnő születésének 111. évfordulóján. A tárlat 35 műtárgya között láthattuk Frida híres önarcképeit, megcsodálhattuk az egyik legelső vászonfestményét, és számos szimbolikus tartalommal telített alkotását, amik bepillantást engednek a festőnő testi és lelki gyötrelmekkel teli belső világába. Frida nagyon szerette a zenét – a kedvenc száma a bájos című Cielito Lindo (gyönyörű egecske) volt, amit ti is meghallgathattok az interneten. Ennek egyik szintén gyönyörű sora egy festmény címe lett: Árbol de la esperanza, mantente firme – remény fája, maradj erős.” – Lakatos Márk

A tökéletlenségek tesznek egyedivé. A Melting Pot egy absztrakt bögre szabálytalan, olvadozó alakkal és kézzel festett pöttyözéssel. Mintha csak éppen most formálódna, ahogyan kezeink közé vesszük.  Organikus és játékos, ajándéknak tökéletes.

https://solinfoshop.hu/products/mug-melting-pot

Az igazi szabadság megtestesítője az À L'aube, amire, ha rápillantunk, már szárnyal is a fantáziánk. A kismadár alakjának kontúrja drótból hajtogatott, törékenynek és rejtélyesnek látjuk. Vajon miről énekelne, ha megszólalna?

https://solinfoshop.hu/products/a-laube-madar

A teljes Frida kollekció:

FRIDA - színes, élettel teli, szabad | Lakatos Márk válogatása – Solinfo Shop

KARL - kimért, perfekcionista, merész.

„Mikor megkérdezték, halála után milyen ruhadarabként térne vissza, azt válaszolta: kis fekete ruhaként, de valószínűleg a fehér ing jobban passzolna hozzám. És nem véletlen, hogy ezt a két darabot mondta – a kedvenc színpárosa a fekete-fehér volt, ezért is dominál a Lagerfeld válogatásomban ez a két szín." - Lakatos Márk

Stílusosnak lenni a legapróbb részletekig – a mindennapokban is. A Togo egy hordozható bögre, ami pontosan ezt szolgálja. Tökéletes ajándék azoknak, akik folyton rohannak, hogy megváltsák a világot, és csak beugranak valahova napközben kedvenc forró italukért.

https://solinfoshop.hu/products/togo-mug-blue

Beton és sárgaréz – ki gondolta volna, hogy ezek kombinálásából ilyen gyönyörű lámpa készülhet? Jonas Wagell alkotása, a JWDA egy mutatós és sokoldalú darab, amely egy éjjeli szekrényen, egy íróasztalon, egy polcon vagy egy lerakó asztalon is remekül mutat. Egy stílusos lámpás, mondhatni.

https://solinfoshop.hu/products/jwda-asztali-lampa-table-lamp

Érdekel, miket ajánl még Márk? A négy összeállításról bővebben is mesél majd a videókban. Ne maradj le róluk, kövesd Márk és a Solinfo felületeit!

https://www.facebook.com/lakatosmark

https://www.instagram.com/markolakatos/

https://www.facebook.com/Solinfoshop

Ha esetleg már most megtetszett valami, a termékek mind elérhetőek a Solinfo Shop oldalán, ahol egy-két kattintással pedig meg is rendelheted őket. 

https://solinfoshop.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6116304074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása