Védelem ott, ahol igazán szükség van rá
2020. december 21. írta: persica

Védelem ott, ahol igazán szükség van rá

Az életünket fenekesen felforgató világjárvány mellett sajnos a többi légúti megbetegedés, például az influenza vagy a meghűlés sem tűnt el varázsütésre. Sőt, nagyon is ott figyelnek minden kilincsen és kapaszkodón, és még mindig komoly veszélyforrást jelentenek sokunkra nézve.

A Fytofontana ezek ellen a betegségek ellen veszi fel a harcot. És van egy különleges fegyverünk.

Cystus creticus. Ez nem egy varázsige, csupán a bodorrózsa latin neve. A virág kivonata igazoltan gátolja a vírusok és baktériumok terjedését, emellett csökkenti a gyulladást és a légúti betegségek tüneteit is. A bodorrózsa már önmagában is erős ütőkártya. De ha a hasonló tulajdonságú lángvörös kasvirág, orvosi zsálya és barbadosi cseresznye kivonatával kombináljuk, akkor egy elsöprő erejű, teljesen természetes készítményt kapunk. 

Ezt a készítményt pedig úgy hívják: Viro Stop.

A Viro Stop ott alkot védőpajzsot, ahol a legerősebb az ostrom: a szájspray gátat képez a nyálkahártyán, megakadályozva ezzel a vírusok és baktériumok terjedését. Az orrnyálkahártyát az orrspray veszi oltalmába, a kezeket pedig a fertőtlenítő gél. Már egyetlen Viro Stop termékkel is rengeteget tehetünk a megelőzésért. 

De a célzott védelem alatt nem csak ezt értjük. Ezen a télen kiváltképp oda kell figyelnünk azokra, akiket különösen veszélyeztetnek a felső légúti megbetegedések. Ezért a Fytofontana idén karácsonykor 10 000 Viro Stoppal támogatja a rászorulókat. Fejenként 1000 darabot küldünk a Platán Oltalma és az Aranykereszt idősotthonoknak, így az ott élők és az ápolók is nyugodtabban tölthetik mindennapjaikat.

Emellett 4000 adagot juttatunk el a Máltai Szeretetszolgálatnak és az Ökomenikus segélyszervezetnek, hogy a szeretet mellett a biztonságból is jusson minden karácsonyfa alá. 

Néhány fújás. Csupán ennyi szükséges naponta, hogy megvédjük magunkat és a körülöttünk élőket. És ha ez a néhány fújás mindenkitől csak egy karnyújtásnyira lesz, a vírusoknak és a baktériumoknak esélyük sem marad.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3616352836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása