Nutricentials... A NuSkin újdonsága
2021. január 12. írta: persica

Nutricentials... A NuSkin újdonsága

Modern bőrápoló termékcsalád, amely a Te számodra, nem pedig a bőrtípusod számára készült.

A Nu Skin legújabb termékcsaládja a tudományt a bioadaptív összetevőkkel ötvözi, hogy a modern bőrápolás kihívásainak korábban soha nem látott módon feleljen meg.

A Nutricentials elindításával a Nu Skin, a bőrápolási óriásvállalat készen áll arra, hogy megváltoztassa a világot, és hogy múlttá tegye a modern bőrápolás kihívásait. A szennyezés, a napsütésnek való túlzott kitettség, a monitor előtt eltöltött túl sok idő, sőt a hektikus életforma is negatívan befolyásolja bőrünket. Mindez a bőröregedés jeleinek korai megjelenéséhez, fakó arcbőrhöz, elzáródott pórusokhoz és sok más egyéb, nem kívánatos bőrproblémához vezethet. A Nu Skin számára nem csupán az volt a kihívás, hogy egy olyan termékvonalat hozzon létre, amely segít ezen problémák megoldásában, hanem az is, hogy ezzel a megoldással kiemelkedjen a tömegből.

„Ismerjük a modern fogyasztók bőrproblémáit. Ezek nagy részét a közvetlen környezet okozza, de ezek nem mindenki esetében egyformák. A bőrnek különböző igényei vannak a különböző helyzetekben. Ehhez a természethez fordultunk. Az új termékeinkben található egyedi bioadaptív növényi komplex kulcsfontosságú. Ha kellően magas koncentrációban alkalmazzuk, ami mind az öt krémünkre és az erőteljes szérumunkra is igaz, a növényi kivonatok kombinációja segít a bőrnek alkalmazkodni a környezetéhez, és védelmet biztosít a mindennapi kihívásokkal szemben. Ez egy hihetetlen áttörés.” Florence Godet, Nutricentials Termékmenedzser

A Nutricentials számára a természet több, mint inspiráció. Az innovatív tudománynak köszönhetően a Nu Skin öt – extrém körülmények között is növekedni tudó – növény, a Jerikó rózsája, a Chaga gomba, a szibériai ginzeng, a maral gyökér és a sarkvidéki gyökér kivonatait használta fel és alakította át valami olyasmivé, ami hatást fejt ki bőrünkre: egy bioadaptív növényi komplexszé. Az ötlet egyszerű. Amikor a nem lemosandó termékek egyikét hozzáadjuk a bőrápolási rutinunkhoz, segítünk a bőrünknek alkalmazkodni saját környezetéhez, így sugárzó és ragyogó marad, még akkor is, ha a fent említett kihívások valamelyikével kell szembenéznie. Ez olyasmi, amit korábban soha nem láthattunk egy bőrápoló termékcsaládban.

Ugyanakkor a Nu Skin azt is tudja, hogy a természet nem ad meg minden választ. Ezen összetevők kombinálása a Nu Skin egyedülálló tudományával szintén fontos tényező, ez egy olyan párosítás, amely az egész termékcsaládban megfigyelhető. Legyen szó a kék fény elleni védelemről a nappali krémekben, vagy a bőr támogatásáról a megfelelő hidratálás biztosítására az új HydraFlex keverékkel az erőteljes Celltrex Always Right szérumban, számos fegyver van a Nutricentials arzenáljában. A Nu Skin esetében azonban a tudomány nem csupán arról szól, hogy mi, hanem arról is, hogy ki.

„A vásárlók hosszú ideig úgy érezték, hogy bőrtípusuk korlátozza őket. Azok, akiknek a bőre érzékeny vagy zsíros, elkerültek bizonyos termékeket, mert azok nem feleltek meg egyedi igényeiknek. A Nutricentials termékcsalád esetében többé nem számít a bőrtípus, mivel segíti a bőrt abban, hogy minden helyzethez alkalmazkodni tudjon, így mindenki élvezheti jótékony hatásait. Csupán azt kell kitalálniuk, milyen terméktextúrát kedvelnek. Még arra is figyeltünk, hogy a nem lemosandó termékek ne legyenek komedogenikusak, azaz ne zárják el a pórusokat.” Florence Godet, Nutricentials Termékmenedzser

A vásárlók összesen 13 termék közül választhatnak, így nem lesz nehéz a döntés. Három arctisztító, két tonizáló, öt hidratáló, egy maszk, egy radír és egy erőteljes szérum alkotja a termékcsaládot. Az is biztosan nagy sikert fog aratni, hogy együtt vagy más termékekkel kombinálva is használhatók, bőrtípustól függetlenül. A Nutricentials kétség kívül olyasvalami, amit számos modern bőrápolási termékhasználó nagy izgalommal fog kézbe venni a megjelenés napján, 2021. január 14-én.

A legfontosabb jótékony hatások: Nem komedogén
Klinikailag bizonyított, hogy a Day Away micellás szépítő víz, a Celltrex Always Right regeneráló szérum, tonikjaink és hidratálóink egytől egyig szabadon hagyják a pórusokat.

Fenntartható csomagolás
A kupak kivételével minden palack 100%-ig fogyasztói felhasználás után újrahasznosított (PCR) műanyagból készül.

Szakértők által kiválogatott összetevők
Akár a talajból, akár a laboratóriumból származnak, a Nu Skin minden egyes összetevőt szigorú vizsgálatnak vet alá.

A Nutricentials termékeket online, a nuskin.com oldalon, vagy hivatalos Nu Skin értékesítőn keresztül lehet megvásárolni.

Az 1984-ben alapított Nu Skin egy világszintű, személyes ápolási és wellness vállalat, amely segít az embereknek abban, hogy fiatalnak tűnjenek és úgy is érezzék magukat, köszönhetően a minőségi termékek olyan választékának, amely a tudomány, a természet és a technológia legjavát ötvözi. Versenyképes közvetlen értékesítési ajánlatai a feltörekvő vállalkozók és az extra jövedelemforrást keresők számára kifizetődő üzleti lehetőséget és támogató, ösztönző környezetet biztosítanak. A Nu Skin, amely hosszú ideje tagja a globális közvetlen értékesítési szövetségeknek, elkötelezett az iparág legmagasabb etikai standardjainak betartására. A Nu Skin a New York-i Értéktőzsdén is jegyezve van „NUS” néven.

További információkért látogasson el a nuskin.com oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3916386132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása