A szívek napja!
2021. január 26. írta: persica

A szívek napja!

Valentin-napi illatok a sOliver-től

Páratlan páros. Duó. Ezek ketten! Az idei Valentin-napon sok különleges emberpár pillanthat egymásra azzal az igazi, mély szeretettel, amely kiállta az idő póbáját. Az együttműködés, az összetartás és az egymásra hangolódás bajnokai ők, ünnepeljük hát őket a Mäurer & Wirtz parfümház varázslatosan megkomponált páros illataival. Az s.Oliver parfümök külön-külön is fantasztikus alkotások, de finom alkotóelemeik együtt is remekül működnek, stílusukban és összetevőikben tökéletes egységet alkotnak.   

Csukott szem, érzések és tánc. s.Oliver FOLLOW YOUR SOUL

 

Hagyni, hogy lágy mozdulatokkal vezessen a lélek ritmusát követő saját intuíciónk – ezt jelenti a s.Oliver Follow Your Soul. Egy illat, amely lelkünk nyelvét beszéli, és közben illatokkal hangsúlyozza ki azt: vonzón, elegánsan, szenvedélyesen. Az ikerillat a tiszta érzékiség jelképe – hasonlóan egy kölcsönhatásokkal és szenvedéllyel teli, érzelmes tánchoz, melyben a művészek hagyják, hogy a zene és a belső hangjuk vezessék őket.
Közös komponensek: rózsabors, cédrusfa

Fekete és fehér. s.Oliver BLACK LABEL

 

Ellentétek, amelyek mégis tökéletes egységet alkotnak. Összképük puritán, ám kicsit sem unalmas. A klasszikus színduó a tiszta elegancia megtestesítője, egyszerűségével pedig egyértelmű kinyilatkoztatás.A fekete-fehér fotók szépsége ihlette az s.Oliver BLACK LABEL illatkompozícióit is, melyek az autentikus személyiséget hivatottak kiemelni.
Közös komponensek: narancs, citrusok.

A pillanat öröme. s.Oliver #YOURMOMENT

 

Éljük meg a pillanatot. Az s.Oliver #YOURMOMENT nem vár a következő mérföldkőre, hanem magát az életet ünnepli – itt és most! Az illatkompozíció élteti a mosolyt, melyet a nap tartogat, a pillanatokat, amelyek örömmel töltik el a szívet. Hiszen épp a hétköznapok apró, mégis sokat jelentő csodái azok, amelyeket sokkal tudatosabban kellene megélnünk. Megvolt már a mai?
Közös komponensek: egzotikus gyümölcsök

A termékek megtalálhatóak a Dm, Rossmann és Müller polcain, a márkával kapcsolatos további információk pedig az www.soliver.com/fragrances oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4416404514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása