Ne mondj le télen sem a selymes bőrről!
2021. január 26. írta: persica

Ne mondj le télen sem a selymes bőrről!

Az Eucerin újdonságainak köszönhetően végleg búcsút mondhatunk a száraz bőrnek és a cserepes ajkaknak

Selymes, hidratált bőr és finom, puha ajkak – szeretnéd, hogy mindez ne csak álom legyen a téli időszakban? Az Eucerin újdonságainak köszönhetően könnyedén megszabadulhatunk a kiszáradt, irritált bőr, valamint a széltől és hidegtől kicserepesedett ajkak okozta kellemetlen érzésektől. Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray vízmentes formulája hatékony és egyedülálló megoldást kínál a nagyobb bőrfelületek és a nehezen elérhető testrészek ápolására is, míg az Eucerin Aquaphor SOS ajakápoló enyhíti a száraz és repedezett ajkak kellemetlen érzését mindössze 60 másodpercen belül, és ezt követően a bőr órákig puha és rugalmas marad.

Bőrünk télen még a szokásosnál is jobban ki van téve a külső hatásoknak: a fűtött benti helyiségek száraz levegője, illetve a kinti hideg és szél igencsak igénybe veszi a bőrünket, és gyakran szembesülünk a szárazság kellemetlen tüneteivel. Sokszor érezzük, hogy bőrünk érdesebb, feszül, viszket, ilyenkor érzékenyebb, és hajlamosabb az irritációra. Ez gyakran a közérzetünket szintén befolyásolja, ezért oda kell figyelnünk arra, hogy télen is a megfelelő ápolást nyújtsuk testünk legnagyobb szervének, a bőrünknek. Ebben segíthet az Eucerin legfrissebb innovációja.

Bár a hidegebb évszakokban kevés bőrfelület látszik ki a ruhánkból, a testápolásról ilyenkor sem szabad megfeledkezni. Az Eucerin Aquaphor spray a rendkívül száraz, feszülő, irritált bőr legjobb barátja, mert nemcsak hűsít, hanem azonnal meg is nyugtatja a száraz, húzódó, irritált bőrfelületet. Az innovatív, spray formátumnak köszönhetően a nagyobb és a nehezen elérhető testfelületeinket is könnyedén kezelni tudjuk. A készítményben található glicerin és panthenol pedig nemcsak a sérült bőr regenerálásában játszik kulcsfontosságú szerepet, de segít megőrizni bőrünk nedvességtartalmát is, mely így sokkal rugalmasabb és puhább marad a legzordabb időjárási körülmények között egyaránt. Az Aquaphor spray gazdagon ápol, de nem ragad és nem zsíros, tehát igazán praktikus társunk lehet az év minden napján, de különösen a hidegebb hónapokban.

A téli hideg, szeles időnek leginkább az arcunk van kitéve, azon belül is a szánk. Egy hosszabb kinti séta vagy túrázás után ajkunk érzékeny bőre kiszárad, kipirosodik, súlyosabb esetekben ki is cserepesedik. Ha már megtörtént a baj, segít az Eucerin Aquaphor SOS ajakbalzsam, mely egyedi kialakításával lehetővé teszi az ajkak lélegzését, miközben hidratáló és nyugtató érzést nyújt. Az ajakápoló célja az enyhe, mérsékelt vagy súlyos állapotok kezelése, különösen a kényelmetlen vagy fájdalmas helyzetekben, amikor az ajkak SOS jeleket küldenek. Az átlátszó készítmény kellemes kenőcs állagú, és az applikátorának köszönhetően nagyon gyengéden, könnyen és egyenletesen alkalmazható. Összetevői ideálisak az érzékeny bőr számára, ugyanis olyan nyugtató összetevőket tartalmaz, amelyek küzdenek a gyulladás ellen, mint például a Dexpanthenol, a Bisabolol vagy a C- és E-vitamin.

Extra tipp: Ne csak magunkra, hanem akár gyermekünkre is gondoljunk, akinek ajkain a bőr még a miénknél is érzékenyebb. Az Aquaphor SOS ajakbalzsam a legkisebbeknek is segít, hiszen már 3 éves kortól használható; sőt mivel illat- és színezékmentes, így nemcsak a nők, hanem a férfiak is bátran használhatják.

Eucerin® Aquaphor regeneráló spray:

Azonnal megnyugtatja a száraz, érdes vagy irritált bőrt a test bármely területén

Innovatív spray kiszerelés, a fúvóka folyamatos és egyenletes adagolást biztosít, még fejjel lefelé is használható

Ideális karok, lábak és más nagyobb bőrfelületek, valamit a nehezen elérhető testrészek kezelésére

Nagyfokú hámsérülés esetén is alkalmazható                                                                       

A vízmentes kenőcs klinikailag bizonyítottan regenerálja a száraz, irritált bőrt

Könnyed, hűsítő hatású, nem ragad, nem zsíros

Glicerint és panthenolt tartalmazó formula, mely elősegíti a bőr nedvességtartalmának fenntartását, valamint a regenerálódását

Klinikailag bizonyítottan hidratálja a bőrt és enyhíti annak szárazságát

Tartósítószer- és illatanyagmentes

Eucerin® Aquaphor SOS ajakbalzsam:

Fokozza és támogatja is életminőséget, megszabadítva az embereket a száraz és repedezett ajkak problémáitól

Még a nagyon száraz és repedezett ajkak is regenerálódnak és újra simává válnak

Az átlátszó készítmény kellemes kenőcs állagú, és az applikátorának köszönhetően nagyon gyengéden, könnyen és egyenletesen alkalmazható

Visszaadja a bőrnek a megfelelő hidratálságát, és védőréteget épít az epidermisz tetejére

Dexpanthenolt, a Bisabololt illetve C- és E-vitamint tartalmaz, melyek a regenerációs folyamat támogatására és felgyorsítására szolgálnak

Alkalmas felnőttek, valamint három éves és annál idősebb gyermekek számára

Bármikor és bármilyen gyakorisággal alkalmazható, amikor az ajkak szárazak és repedezettek

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr516404034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása