Úgy lásd a holnapot, mint ahogy a tegnapra emlékezel!
2021. február 15. írta: persica

Úgy lásd a holnapot, mint ahogy a tegnapra emlékezel!

Annyi elraktározásra váró emlékkel ajándékoz meg bennünket az élet! A február 18-án bevezetésre kerülő Eye Formula egy cinktartalmú étrend-kiegészítő, amely hozzájárul a normál látás fenntartásához, és biztosítja, hogy gyönyörű emlékekkel gazdagodj. 

Gondolj most a leggyönyörűbb emlékedre!

Egy helyre. Egy személyre. Egy pillanatra. Erőteljes emlék, ugye? Annyira élesen látod magad előtt, hogy szinte újra átéled. Ezt a látásod és az emlékezetedbe vésődött részletek teszik lehetővé. Ezek a képek keltik életre a legszebb emlékeinket.

A Pharmanex Eye Formula segít, hogy a holnapot is olyan színesen tároljuk el az emlékezetünkben, mint a tegnapot. Étrend-kiegészítőnk támogatja a kiegyensúlyozott étrendet, hiszen egyedülálló formulája cinket tartalmaz, amely segíti a normál látás fenntartását, illetve szelén, réz, valamint C- és E-vitamin is található benne, amelyek az oxidatív stresszel szemben védik a sejteket.

Miért alkottuk meg az Eye Formulát?

Képernyő: Ha túl sokat nézed a képernyőt, azzal hosszú távon roncsolhatod a látásodat

Oxidatív stressz: A szemünk sejtjei gyakorta vannak kitéve füstnek, pornak, UV-sugaraknak és a szabad gyökök más forrásainak.

Az öregedés hatása: Mint a test bármely másik részére, az öregedés a szemünkre is rányomhatja pecsétjét 

Légszennyezettség: A szennyezett légkörben található szabad gyökök oxidatív stresszhez vezetnek. 

A Pharmanex® Eye Formula kiváló választás azok számára, akik támogatni szeretnék a normál látásukat, és védelmet szeretnének biztosítani sejtjeik számára az oxidatív stressz káros hatásai ellen.

*A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához

Kulcsfontosságú összetevők:

Cink: A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához.

Szelén, réz, C-vitamin és E-vitamin: Ezek az antioxidánsok segítik a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben.

Lutein és zeaxantin: Növényi alapú karotinoidok kiegészítő keveréke.

Hogyan egészíthetem ki az Eye Formulával az étrendemet?

Vegyél be egy kapszulát naponta egyszer étkezés közben, folyadékkal. Az Eye Formula szkennerkvalifikált termék, és remekül kiegészíti a már létező népszerű készítményeinket, mint pl. a Marine Omegát. A halolaj segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását – ilyen az Eye Formulában található E-vitamin –, tehát ez egy elég hatékony kombináció.

A Pharmanex Eye Formula egy, a vásárlók számára rendkívül fontos területet érint: a látás hosszú távú minőségét. Egyedi összetételének köszönhetően, amely kiegészítő tápanyagokat, köztük cinket, szelént, rezet, valamint C-és E-vitamint tartalmaz, a fogyasztóknak belülről segít megvédeni magukat a hosszú ideig történő monitor előtt ülés és az oxidatív stressz hatásaitól, míg a nappali krémek ugyanezt teszik kívülről.

Miért fontos gondoskodni a szemünkről?

Hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy a látás „alanyi jogon jár”, és ezért figyelmen kívül hagyjuk a szemünkre nehezedő terhet. Ez különösképpen igaz a mai világban, amikor a képernyőalapú technológia, a légszennyezettség és a megnövekedett élettartam miatt sanyarúbb a szemünk sorsa, mint valaha. A kiegyensúlyozott étrendből magunkhoz vett ásványi anyagok és tápanyagok segítenek fenntartani a normál látást, és a cinktartalmú étrend-kiegészítők, mint amilyen a Pharmanex Eye Formula, ebben extra segítséget nyújthatnak.

A szabad gyökök károsak a szemünkre?

Mint bármely más testrészünk esetében, a szabad gyökök az oxidatív stressz által roncsolhatják a szemben található sejteket.
Ezek a szabad gyökök erősen reaktív sejtek, amelyek természetes módon is képződhetnek, de olyan forrásai is ismertek, mint pl. az UV-sugárzás, a por, a szennyezett légkör vagy a füst – ezekkel a tényezőkkel nap mint nap szembesülünk. A Pharmanex Eye Formula cink, szelén, réz, C- és E-vitamin – antioxidánsok, amelyek segítik a sejtvédelmet az oxidatív stresszel szemben – ideális keverékét nyújtja.

Kiegészíthetem az Eye Formulát valamilyen másik termékkel?

Igen! Habár az Eye Formula kellő mennyiségű tápanyagot tartalmaz a látás támogatásához, a Marine Omega remek választás, ha még több jótékony hatásra vágyunk. DHA-t tartalmaz, amely egy ómega-3 zsírsav. Napi 250 mg DHA bevitele elősegíti a normális agyműködés és látás fenntartását. A halolaj ezenfelül segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását a testben – ilyen pl. a Pharmanex Eye Formulában található E-vitamin.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr916428054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása