A Pritt ragasztóstiftek új generációja
2021. február 16. írta: persica

A Pritt ragasztóstiftek új generációja

Kiváló teljesítmény, kompromisszumok nélkül, fenntarthatóan 97%-ban természetes összetevők és akár 65%-ban posztindusztriális újrahasznosított műanyag

A Pritt ragasztóstiftek új generációja – a fogyasztói igényeket is figyelembe véve – követi a fenntarthatósági trendeket

A Henkel újragondolta jól ismert Pritt ragasztóstiftjét. Az új generációs stiftek a megszokott minőség mellett most még természetesebb, még fenntarthatóbb megoldást kínálnak, mint korábban. A továbbfejlesztett formula 97%-ban természetes összetevőkből áll (beleértve a vizet), míg a stift külső része akár 65%-ban posztindusztriális újrahasznosított műanyagokból készült. A teljes egészében újrahasznosítható termékek három különböző kiszerelésben, számos dizájnnal biztosítják a gyermekek és szüleik számára a biztonságos, de mégis hatékony munkavégzését legyen szó otthoni vagy iskolai kézműves feladatokról.

A Pritt ragasztóstift 1969-es feltalálása óta, a világon számtalan gyermek kreativitását támogatta és elképzelését váltotta valóra, a kézművesség varázsán keresztül. Az elmúlt évtizedekben, a Henkel folyamatosan fejlesztette ezen ikonikus termékének a minőségét és formuláját, mindig előre tekintően, a biztonság és fenntarthatóság elveit szem előtt tartva. A folyamatos innovációnak és a gyermekek igényeire fókuszáló fejlesztéseknek köszönhetően, mára a Pritt a ragasztóstift szinonimája számos országban.

„A Pritt ragasztóstift ma már az egyik legfontosabb termékünknek számít a lakossági ragasztók kínálatában, és folyamatosan törekszünk a márka erősítésére, illetve vezető szerepének megőrzésére a piacon. A Pritt újragondolásával egy sokkal frissebb és modernebb élményt szeretnénk nyújtani a kézművesség terén, figyelembevéve a folyamatosan növekvő igényt a biztonságra és a felelős fogyasztásra. Büszkén mutatjuk be a jelenleginél is újabb és természetesebb formulát, amely nem köt kompromisszumot a teljesítményben.

A termék csomagolásának tekintetében is jelentős mértékben leváltottuk a korábban használt műanyagot, posztindusztriális újrahasznosított műanyagra” – mondta Ilaria Paulon, a Henkel Pritt-ért felelős Nemzetközi Brand menedzsere.

97 százalékban természetes összetevők

A Pritt évek óta különleges pozíciót tölt be a piacon, köszönhetően biztonságos és erős formulájának, amely főként burgonyakeményítőből és cukorból áll, elérve a 90%-os arányt a természetes hozzávalók tekintetében. Azonban, 2020-ban a Henkel termékfejlesztői csapata elhatározta, hogy még nagyobb célt tűz ki maga elé, és eléri a 97%-os arányt a természetes összetevők tekintetében anélkül, hogy elveszítené a ragasztó a híres ragasztóerejét. A Pritt ragasztóstift továbbra is erős kezdeti tapadásával, igazíthatóságával, hosszantartó eredményt nyújt számos anyagon. Továbbá, a termékek használata közben a papír nem gyűrődik, tartós eredményre számíthatunk, hiszen a formulában található víz kevesebb, mint a konkurens ragasztók esetében.

Újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok

Az újra bevezetéssel a Henkel jelentősen hozzájárul a Pritt ragasztóstiftek választékával is ahhoz, hogy elérje a 2025-re kitűzött csomagolóanyagokról szóló célját a fenntarthatóság területén.  Az új ragasztóstift külső csomagolása teljes egészében újrahasznosított műanyagból készült – kivéve a kupakot és a forgó részt, ugyanis azok még mindig szűz műanyagból készülnek, hogy biztosítsák a termékek funkcionalitását és hatékonyságát. Az új csomagolási koncepció a posztindusztriális újrahasznosított anyagok akár 65 százalékos felhasználási arányát teszi lehetővé a termék méretétől függően. Továbbá, minden kiürült ragasztóstift csomagolása teljes egészében újrahasznosítható.

Az új ragasztóstiftek egy friss és modern stílust képviselnek, még a híres Mr. Pritt karakter is megújult külsőt kapott. A Pritt ragasztóstift három különböző kiszerelésben, különböző színekben és karakterekkel érhető el a piacon. A termék természetesen továbbra is oldószermentes és a ruhából már 20°C-on is kimosható.

A Henkelről:

A Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaival számos piacon és kategóriában vezető szerepet tölt be, szerte a világon. Az 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2019-ben több mint 20 milliárd euró árbevételt és több mint 3,2 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel világszerte több mint 52 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és azonos értékek egyesítenek. Mint a fenntarthatóság terén elismert vezető vállalat a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik. További információért kérjük, látogasson el a Henkel angol nyelvű honlapjára: www.henkel.com.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr116429122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása