Allergénmentes, de illatosított bőrápolók? Végre megérkeztek!
2021. február 26. írta: persica

Allergénmentes, de illatosított bőrápolók? Végre megérkeztek!

Az Eucerin innovációjának köszönhetően már elérhetőek a gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató illatanyagot tartalmazó készítmények

Érzékeny, száraz, irritációra hajlamos bőrűként hozzászoktál ahhoz, hogy csak illatmentes bőrápoló termékeket használhatsz? Ennek vége: az Eucerin egyedülálló innovációjának köszönhetően már Te is élvezheted az illatos frissességet, hiszen a száraz, érdes bőrre kifejlesztett UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab és UreaRepair PLUS 5% Urea illatosított testápoló készítmények allergénmentes, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató illatanyagot tartalmaznak. Így a kényeztető, finom illat okozta élmény mellett a bőr is a megfelelő gondoskodást kapja.  

A gyakori vagy sokáig tartó fürdés, a túl meleg víz, valamint a durva tisztálkodási szerek használata száríthatja és gyengítheti a bőr védőfunkcióját – ez különösen igaz azok esetében, akik alapvetően száraz és irritációra hajlamos bőrrel rendelkeznek. Ők már bizonyára tapasztalták, hogy ajánlott az illatmentes tisztálkodó és ápoló termékek közül válogatniuk, különben bőrük irritált lesz, kipirosodik, esetleg viszket is, sőt még érdesebbé válik, mint előtte volt, hiszen az illatanyagok legtöbb esetben különböző allergéneket tartalmaznak. Ezentúl azonban az Eucerin márka fejlesztésének köszönhetően már nekik sem kell kompromisszumot kötniük és lemondani az illatos készítmények okozta frissítő kényeztetésről.

Az UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab nemcsak alaposan, dörzsölés nélkül, enyhe tenzidekkel tisztít, hanem urea - és glicerintartalmának köszönhetően fürdés közben is ápolja és puhává teszi a bőrünket. A kellemes, allergénmentes illatanyaga amellett, hogy érzéki élménnyé teszi a fürdést, gyulladáscsökkentő hatásával meg is nyugtatja a bőrt. Különleges hab formátuma pedig abban segít, hogy még könnyebben tudjuk eloszlatni a nedves bőrfelületen.

A megfelelő bőrápolás érdekében minden fürdés után ajánlott testünk egész felületét hidratálni. Ez természetesen kiemelten fontos a téli hónapokban, amikor bőrünk védőrétege ki van téve a kinti hideg időjárás viszontagságainak, valamint a benti, fűtött száraz levegőnek egyaránt. Erre nyújt hatékony megoldást az UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló illatosított verziója, mely a használat után 48 órán át késlelteti a nagyon száraz és érdes bőr tüneteit. Az illatmentes változatával megegyezően ez is azonnali enyhülést biztosít, gyorsan beszívódik, valamint zsíros nyomot sem hagy maga után – azonban ráadásként nyugtató, kellemes illatot is kapott. Az allergénmentes illatanyag a legérzékenyebb bőrt sem irritálja, sőt gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően még nyugtatja is azt. A testápoló formulája ureát, ceramidot, valamint más természetes hidratáló faktorokat tartalmaz: ezeknek a hatóanyagoknak köszönheti a klinikailag is bizonyított hidratáló és nedvességmegkötő hatását.

Eucerin tipp: Selymesen puha, ápolt és egészséges bőrre vágysz? A tökéletes hatás érdekében használd együtt a két terméket, és élvezd a frissítő kényeztetést a bőrödön!

Eucerin® UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab

A bőr védetté válik a további kiszáradástól

Ureát, természetes hidratáló faktorokat (NFM) és glicerint tartalmaz, így fokozza

a bőr vízmegkötő kapacitását és növeli annak nedvességtartalmát

Könnyen felvihető, hab formátum

Az enyhe tenzideknek köszönhetően alaposan tisztít, azonban nem szárítja ki a bőrt

Nyugtató hatású, allergénmentes illatanyagot tartalmaz

Cukorbetegek részére is ideális

Nem tartalmaz lúgos szappant, ásványi olajat és mikroműanyagokat  

Eucerin® UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló (illatosított)

Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros nyomot maga után

Azonnali enyhülést nyújt és 48 órán át késlelteti a nagyon száraz bőr tüneteit

Ureát és természetes hidratáló faktorokat (NFM) tartalmaz, melyek megkötik
a bőr nedvességtartalmát

A benne található ceramid helyreállítja a bőr természetes védőrétegét

Használata után a bőr érezhetően simává és rugalmassá válik

Nyugtató hatású, allergénmentes illatanyagot tartalmaz

Cukorbetegek részére is ideális

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8916439922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása