Egy illat, amely olyan izgalmas, mint a nyár
2021. március 10. írta: persica

Egy illat, amely olyan izgalmas, mint a nyár

Napfény illat: Betty Barclay Pure Sun

Napsugarak a bőrön, enyhe szellő és türkizkék tenger, a csillogó nap az égen és egy aranyszínű homokos strand, ameddig csak a szem ellát – ez a Betty Barclay Pure Sun. Egyedülállóan intenzív illat, amely a nyár hangulatába repíti viselőjét. A sikeres Betty Barclay Pure Style illat folytatásaként a Betty Barclay Pure Sun öntudatos nőiességet, érzelmeket és érzékiséget áraszt. Az illatot gyönyörű, mindenki számára kedves élmények ihlették: a nyár – a napsütés – a strand. Az első tavaszi napsugarak kísérik, 2021 március elejétől lesz kapható az üzletekben. 

A nap csókja:

 

A Betty Barclay illatai nőiességet, női életérzést sugároznak – és mindig lehetőséget adnak egy nőnek ahhoz, hogy személyiségének pontosan azokat a jegyeit hangsúlyozza, amelyeket az adott pillanatban meg szeretne élni. A Betty Barclay Pure Sun illatot viselő nő szereti a napozókrém illatát a bőrén és a homokot a talpa alatt. Nem tud betelni a gazdag, intenzív színekkel és a meleg napsugarak bizsergető érzésével – mindezt együtt tapasztalhatja most az új Betty Barclay Pure Sun illattal.

Nyárillat:

 

Az illat elődje, a Betty Barclay Pure Style nőies, lágy illatjegyeit a Betty Barclay Pure Sun a nyár friss intenzitásával egészíti ki és valódi illatélményt teremt. A gyémánt-orchidea, a magnólia és a sivatagi arany nyitja meg az illatot. A friss, aromás felütést a szívjegyben a lótuszvirág, a neroli és a ritka, rózsaszín almavirág magával ragadó alkotása követi – egyedülálló illatkoktél, amely lebilincselő érzékiséget, vibráló melegséget bontakoztat ki. A benzoin, a szantálfa és a hinokifa adja a lágy alapjegy mélységét és teszi harmonikusan teljessé a kompozíciót. A Betty Barclay Pure Sun a hosszú, felejthetetlen nyári napokra emlékeztet – és alig várjuk őket. A vegán összetevők újabb lendületet adnak a gondtalan nyári életérzésnek.

Fejillat: gyémánt-orchidea, magnólia, sivatagi arany
Szívillat: lótuszvirág, neroli, rózsaszín almavirág
Alapillat: benzoin, szantálfa, hinokifa

Napsugaras dizájn:

 

A Betty Barclay Pure Sun csomagolás-dizájnjának ragyogása szinte versenyez a nyár ragyogásával: az üveg és a papírdoboz intenzív, sárga-rózsaszín színátmenete egy csodálatos napfelkeltére emlékeztet és a strandon töltött meleg reggelt idézi fel. Az üveg nőies, aszimmetrikus sziluettje hangsúlyozza az aromás tartalom játékos, spontán báját. Ez alkalommal a papírdoboz hátoldalára tették a vegán-bélyegzőt.

Izgalmas illat a tiszta nyári élményhez.

A Betty Barclay Pure Sun 2021 március elejétől már kapható.


A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1216456392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása