Tavaszi ébredés - gondoskodj bőröd friss és ragyogó megjelenéséről
2021. március 25. írta: persica

Tavaszi ébredés - gondoskodj bőröd friss és ragyogó megjelenéséről

ageLoc LumiSpa

A tavasz beköszöntével a természet is életre kell, mi pedig újult energiával töltődünk fel. Ugyanakkor, a tél elmúlásával sokan panaszkodunk szürkés bőrre, amelynek tápanyagokra van szüksége, és szem alatti karikákra, amelyek a fáradtság jelei. Aggodalomra semmi ok! A tavasz a leginkább megfelelő időszak a nagytakarításra, és ez bőrünk állapotára is vonatkozik! 

A tavasz kezdete tökéletes időpont, hogy bőrödet fiatalabb és ragyogóbb megjelenésűvé varázsold. Hogyan teheted ezt meg gyorsan és hatékonyan? Azokkal a legfrissebb újításokkal, amelyek az ezen célt szolgáló technológia terén születtek meg. – Mindannyian szeretnénk a lehető legjobban gondoskodni bőrünk egészségéről és megjelenéséről, de csak kevesen engedhetik meg maguknak a hosszú távú gondoskodást biztosító kezeléseket, vagy hogy rendszeresen szépségszalonba járjanak – ismeri el Juhász Bianka, a Nu Skin® termékspecialistája. – Ennek az igénynek a kielégítésére született meg a bőrgyógyászok által is tesztelt ageLOC® LumiSpa™ rendszer. A rendszer otthoni használatra készült olyanok számára, akik szeretnék csökkenteni az bőröregedés látható jeleit, vagy előre gondoskodni az egészséges megjelenésű bőrszínről, és hosszabb ideig fiatalosnak tűnni. A rendszer a Nu Skin® által szabadalmaztatott ageLOC® génexpressziós technológián alapul, amely a strukturális bőrproteinek termeléséhez kapcsolódik, és hatékonyan segít biztosítani a gyönyörű megjelenést saját fürdőszobád kényelmében.

Két perc, számos előny

A ragyogó, egészséges bőrszín sarokköve a bőr tisztítása. Ezt nagyanyáink is jól tudták, akiknek otthoni, nem mindig hatékony módszerekkel kellett harcolniuk a tiszta bőrért. Szerencsére az elmúlt évek dinamikus technológiai fejlődése jelentősen megváltoztatta az „otthoni ápolás” kifejezés jelentését. Napjainkban már bárki gyorsan, hatékonyan, szakértő módjára maga is ápolhatja bőrét, és az innovatív megoldásoknak köszönhetően naponta mindössze két perc kell ahhoz, hogy alaposan megtisztítsd és tápláld a bőrödet. Az ageLOC® LumiSpa™ egy egyedülálló eszköz, amely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezzel együtt pedig csökkenti a pórusok láthatóságát. Kellően gyengéd ahhoz, hogy minden reggel és este használd. – Egyértelműen több, mint egy egyszerű ápolás. A szabadalmaztatott kettős mozgású technológia és a gyengéd szilikon kezelőfej biztosítja, hogy mozgásával az ageLOC® LumiSpa™ kivételesen puhává varázsolja a bőrt – magyarázza Juhász Bianka. A Nu Skin® által végzett négyhetes kutatás résztvevői már egyetlen használat után észrevették az első jótékony hatásokat[1]. A készülék gyengéden, de alaposan tisztítja meg az arcot valamennyi szennyeződéstől, eltávolítja a sminket, csökkenti a pórusok láthatóságát, és lágyabbá, puhábbá teszi a bőrt. Vízálló, így a zuhany alatt vagy nedves környezetben is használható.

Ragyogás és revitalizálás a szemkörnyéki területen

A szem a lélek tükre, tartja a mondás, de a körülötte lévő bőr is sokat elárul. Vékony és érzékeny, így a fáradtság és az öregedés első jelei azonnal észrevehetők rajta. Az apró ráncokat, árnyékokat és duzzanatokat számos tényező okozza, köztük a kevés alvás és a szegényes étrend. Ezen felül ez a kényes, érzékeny bőr rendkívül sérülékeny terület, ezért megfelelő ápolásra van szüksége. – Az egyedülálló ageLOC® LumiSpa™ Accent & Ideal Eyes készlet az ageLOC® LumiSpa™ készülék kiegészítője, amely az egyedülálló technológiának köszönhetően rövid idő alatt lehetővé teszi a friss és felfrissült megjelenés elérését – magyarázza Juhász Bianka. – A LumiSpa™ Accent kezelőfejének puha, szilikon kezelőfeje van, amely finoman hámlasztja és táplálja a szemkörnyék érzékeny bőrét. Az ageLOC® LumiSpa™ IdealEyes krémmel kombinálva a készlet segít a szem alatti karikák, duzzanatok és táskák csökkentésében, feszesíti a bőrt és láthatóan feljebb emeli a felső szemhéjakat – teszi hozzá. A krém peptideket tartalmaz, amelyek növelik a feszességet és láthatóan tónusosabbá teszik a kényes bőrt, csakúgy, mint a tetra-hexil-decil-aszkorbát, ami a C-vitamin egy igen erős formája, és öregedésgátló tulajdonságairól ismert, emellett javítja a bőr tónusosságát, és véd az oxidatív stressztől, ami csökkenti az apró ráncok és barázdák kialakulását. A termék egy Nu Skin® által szabadalmaztatott ageLOC® öregedésgátló összetevő keveréket is tartalmaz, amely az öregedés látható jelei ellen veszi fel a harcot. A krém valamennyi bőrtípusra használható.

A LumiSpa™ Accent & IdealEyes készlet használata reggel és este javasolt. Finoman alkalmazd az ageLOC® LumiSpa™ IdealEyes krémet, nagy hangsúlyt fektetve a szemöldök alatti területre és a szemek sarkaira, ahol gyakran kialakulnak szarkalábak, valamint a szem alatti részre, majd használd az ageLOC® LumiSpa™ Accent kezelőfejet a szemterület masszírozására, 30 másodpercig egy-egy szemen.

A termékekről bővebb információ a www.nuskin.com oldalon található.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216479630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása