Te mitől érzed azt, hogy élsz?
2021. március 30. írta: persica

Te mitől érzed azt, hogy élsz?

Bemutatjuk a BOSS ALIVE Eau de Toilette illatot: az élet apró örömeinek ünneplését.

Hallani a kedvenc dalod a rádióban; az első korty a reggeli kávéból; egy gyönyörű naplemente varázslatos színei. Az életet pont ezek az apró örömök teszik izgalmassá, és ezt ünnepli a BOSS márka az új, friss és felemelő BOSS ALIVE Eau de Toilette illattal, amely azokat a nőket szólítja meg, akik meg akarják élni az életet minden egyes pillanatban.

Az új kampány felteszi a kérdést “Te mitől érzed azt, hogy élsz?” és ez minden nőt szerte a világban arra ösztönöz, hogy élvezze az élet apró örömeit, az összetartozás, a pozitivitás és a boldogság pillanatait, amelyek feldobják a kedvüket és emlékeztetnek a mindennapok szépségeire.

A nőiesség új lelke: BOSS ALIVE Eau de Toilette

Egy évvel a BOSS ALIVE Eau de Parfum nemzetközi sikere után, a BOSS ALIVE Eau de Toilette-tel bővül az illat portfólió. Emma Roberts színésznő a parfüm arca ismét. Kedves mosolyával tökéletesen képviseli az ALIVE felemelő karakterét: a nőiesség új lelkületét.

Egy magával ragadó virágos-fás illat: BOSS ALIVE Eau de Toilette

Az új BOSS ALIVE Eau de Toilette egy virágos - fás illat.

A fejjegy friss és virágos lendületét a ropogós alma, a zamatos mandarin, a citrom és a magnólia keveréke adja. Az illat igazi szépsége a kitárulkozó, intenzíven nőies szívjegyben rejlik, amelyben arab jázmin, damaszkuszi rózsa és gyönyörű magnólia keverednek és adnak egzotikus virágos hangulatot, egyedülálló krémes és fűszeres jelleget az illatnak. Az alapjegyben muskotályzsálya és tőzegmoha csatlakozik az elegáns szantálfához és cédrusfához, magával ragadó és hosszantartó erőt biztosítva.

Ez a felemelő és hosszantartó Eau de Toilette arra emlékeztet, hogy ragadd meg a pillanatot minden nap. Ünnepeld az élet apró örömeit és meglátod, hogy minden pillanatban boldogságra lelhetsz – ez a BOSS ALIVE Eau de Toilette esszenciája.

Az illat már megvásárolható a Drogériákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7116484922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása