BAD BOY Carolina Herrera
2021. április 07. írta: persica

BAD BOY Carolina Herrera

A Bad Boy Le Parfum illattal Carolina Herrera merész fordulatot hozott az örök lázadó mítoszába.

Az új férfi illat meghökkentő illatjegyekkel játszik, melyek mögött egy erős és energikus személyiség rajzolódik ki.

A Bad Boy sikerén felbuzdulva az új kiadás szakít a hagyományos formulákkal, és egy új illatuniverzumot tár elénk, amely a modern férfi kettős természetét tükrözi. Erős, mégis érzékeny, tekintélyt parancsoló, de képes együtt érezni másokkal, valódi hős, mégis felvállalja sérülékenységét: a Bad Boy férfit nem lehet beskatulyázni. Megszegi a szabályokat, hogy saját törvényei szerint élhessen. Ha hisz valamiben, arról nyíltan beszél és kiáll elvei mellett. Lázadó, akinek vannak érvei, és tudja, hogy a dac és a lázadó szellem nem zárja ki az együttérzést. Csábító sármőr, aki számára az ambivalencia nem opció.

A Bad Boy Le Parfum esetében a merészség nem csupán marketing koncepció, hanem a fás illat formulájának vezérelve. Carolina A. Herrera, a Carolina Herrera Illatok kreatív igazgatója Bruno Jovanovic, Fanny Bal és Nicolas Beaulieu parfümőrökkel karöltve kreatív elméjük mélyére ástak, hogy megalkossák a modern formulára alapozott parfümöt. A fejjegy alapja a felvillanyozó hatású kender, amely meglepő választás és elsőként került be az alapanyagok közé a parfümgyártás történetében.  Az alapjegyeknél a bőr puha meleg illata hosszasan elidőzik a bőrön.  Ez a parfüm valóban szó szerint olyan, mint egy rossz fiú. Mágnesként tapad a bőrhöz és finom réteget képez rajta, melyből intenzív energia és önbizalom sugárzik.

 Az új lázadás illata

Amikor a Bad Boy Le Parfum illatot a bőrre permetezzük, elsőként kirobbanó energia szabadul fel. Ez a hatás a legjátékosabb citrusos gyümölcs, a grapefruit és a meghökkentően merész kender akkord meghitt találkozásának köszönhető. A parfümőrök határozottan leszámoltak a kender kizárólagosan pszichoaktív drogként való felhasználásának kliséjével, helyette üde zöld jellegét és felvillanyozó hatását helyezték a fókuszba. Az eredmény egy magas feszültségű illatélmény, amely forradalmi újdonságnak számít a modern parfümgyártás történetében, egyben merészen kifejezi a Bad Boy Le Parfum alapvetését, mely szerint a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.

Az elsőként megtapasztalt markáns energia hullám lecsitulása után a szívjegyben a fekete bors és a geránium tökéletes harmóniáját élvezhetjük. A fekete bors aromás és fűszeres, egyfajta kikacsintás is egyben, hogy az erőteljes érzelmek az energia robbanást követően is megmaradnak. A fekete bors társa a geránium levél, amely virágos, mégis rendkívül férfias illatjegy, az illatház 1991-ben megjelent első férfi illatának -   Carolina Herrera For Men - meghatározó illatjegye volt. Így kapcsolódik össze a múlt és a jelen, és rajzolódik ki a modern Carolina Herrera férfi jelleme, egy technológiai újdonságokban bővelkedő illat segítségével.

A parfüm bőrre permetezése után néhány perccel kibontakoznak a Bad Boy Le Parfum alapjegyei, melyek újabb meglepetésként hatnak és egyben szándéknyilatkozatként szolgálnak.

Mindez nem meglepő, hiszen az Eau de Parfum lényegi eleme a kezdeti mély benyomás keltése, de az is hangsúlyos, ahogy a formula kibontakozik a bőrön. Ezen a ponton előtűnik a bőr akkord, amely talizmánként simul a bőrünkhöz. A nyers bőr természetes aromáját nem lehet lepárlással vagy kivonási eljárással előállítani, viszont helyettesíthető egyfajta illatillúzióval, amely egyben azt is jelenti, hogy minden bőrillatjegy más és más.

Színre lép a három mester parfümőr, Bruno Jovanovic, Fanny Bal és Nicolas Beaulieu, akik egy pimasz és szexi bőrjegyet alkottak meg, amely a férfi illatok világában klasszikusnak számító karakteres, de kiszámíthatatlan vetiver fűvel lép szövetségre.   A vetiver fű most kettős célt szolgál.  Könnyedén viselhetővé teszi a parfümöt, másrészt lehetővé teszi a férfiak számára, hogy végső karakterrel koronázzák meg stílusukat, miközben egy egzotikus és hedonisztikus utazás részesei maradnak.

A Carolina Herrera illatházban a vetiver fű a Karibi-térség olyan csodás tájait idézi meg, mint Haiti vagy Santo Domingo.

Több érzéket rabul ejtő megtapasztalás

Új szabályok megalkotásával és a látókör kiszélesítésével a Bad Boy Le Parfum eddig feltérképezetlen és titokzatos területeket hódít meg. Mindez rejtélyesen megjelenik az illatüveg matt felszínén is, ahol a Bad Boy univerzum ikonikus villámja egyfajta kérdőjelet szimbolizál. Monokromatikus és esszenciális dizájn, a Carolina Herrera család  legmerészebb tagja, nyílt felhívás arra, hogy szakítsunk a megszokásokkal, merjünk valami újban gondolkodni. A Bad Boy Le Parfum a megalkuvást nem törő szofisztikáltság csúcsa, olyan férfiaknak, akiknek vonzereje az üres konvenciókkal való szakításban rejlik. 

Olyan férfiaknak, akik sosem nyugszanak, nem unatkoznak, hanem bátran bármit megkérdőjeleznek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1216493498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása