IMAGE Skincare - Fényes jövő a bőrápolásban
2021. április 07. írta: persica

IMAGE Skincare - Fényes jövő a bőrápolásban

Add meg bőrödnek a fényes jövőt új az IMAGE Skincare professzionális kozmetikai márka újdonságaival, melyek elűzik a fáradtságot és belülről-kifelé világítják meg a bőrt!

A legújabb ragyogásfokozó termékek célja a fakó bőr és az egyenetlen bőrtónus kezelése. A fejlett, klinikailag igazoltan hatásos fehérítő hatóanyagok növelik a bőr tisztaságát, korrigálják a pigmentációt és segítik a bőr fáradt megjelenéséért leginkább felelős környezeti tényezők elleni védekezést. Az IMAGE Skincare több mint 15 éve dolgozik együtt a bőrápolási szakemberekkel, hogy minden egyes termék megfelelő tesztelésen menjen át és az eredmények valóban igazoltak lehessenek.

RAGYOGÁS, ÚJRATÖLTVE - ILUMA intense facial illuminator

Ez az erőteljesen fehérítő fokozó tranexaminsavat, C-vitamint és egy antioxidáns peptidet tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pigmentációt és a sötét foltokat, miközben fokozzák az egyenetlen bőrtónus ragyogását.  Tranexaminsav és glikolsav segítenek a sötét foltok és az egyenetlen bőrszín korrekciójában. C-vitamin és antioxidáns peptid fokozza a bőr egészséges fényét és javítja rugalmasságát. Természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex és niacinamid segítik a hidratálást, és támogatják a ragyogó, egészséges bőrképet.

A RAGYOGÁS ÚTJÁN - ILUMA intense brightening exfoliating cleanser

Ez a gyengéd finomító hatású lemosó eltávolítja a szennyeződést, láthatóan fehéríti a bőrt és ragyogást ad neki. A benne található önsemlegesítő gombaenzim a bőr természetes hámlását utánozza, nem támadja a bőr barrier funkcióját. Környezetbarát bambusz szférák és okos érzékelő gyöngyök nyomásra feloldódnak és gyengéden, ám alaposan hámlasztanak, a felszínre hozzák a világosabb, simább bőrfelületet, ezáltal a bőr sima és ragyogó megjelenést kap. Egy lépésben friss habzó lemosó és hámlasztó is.

HIDRATÁLÁS, AMIKOR SZÜKSÉGÉT ÉRZED - VITAL C hydrating facial mist

Ez a napi revitalizáló spray antioxidáns C-vitaminnal és arany szubmikro-részecskékkel segít megvédeni a bőrt a környezeti stresszoroktól. Az ultrakönnyű permet felfrissíti és energiával tölti fel a bőrt, és minden egyes használatkor hidratál. Könnyű, utazáshoz is könnyen elpakolható permet, természetes préselt cukornád kivonattal a bársonyos puhaságért, energizáló természetes citrusillattal a revitalázált bőr érdekében.

Ahogy a természet a napsugarak által újjáéled, úgy bőr is visszanyeri ragyogását és természetes fényét, a bőrápolási program pedig egy újabb, jobb és átfogóbb szintre emelkedett az Image Skincare újdonságok használata révén.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7816493358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása