Sebtapasz újdonságok a Hansaplasttól
2021. április 21. írta: persica

Sebtapasz újdonságok a Hansaplasttól

Így lehet egyszerű és kényelmes a sebesült ujjak védelme!

Neked is ismerős az a kellemetlen érzés, amikor egy ártatlan főzés során szerzett apró vágás miatt sebtapasz kerül az ujjadra és az nem illeszkedik rá megfelelően? A Hansaplast praktikus innovációjának köszönhetően ez többé nem jelent problémát, ugyanis az Extra rugalmas ujjhegytapaszok és a Hand Mix Pack dobozban található sebtapaszok kifejezetten a kézfej területére lettek kifejlesztve, így segítségükkel maximális precizitással tudod védeni annak sérüléseit, legyenek azok bármennyire nehezen hozzáférhető felületen.

Akár a konyhában vagy a szabadban tevékenykedünk, esetleg az irodaeszközöket használjuk, ha apróbb sérülés, karcolás ér minket, az legtöbbször a kézfejünkön történik. Azonban gyakran nehézséget okoz, mikor az ujjainkon, különösképp az ujjbegyeken ejtett vágásokat, kisebb sebeket kell kezelni: az átlagos sebtapaszok nem illeszkednek megfelelően a nehezen megközelíthető helyekhez, ezáltal előfordulhat, hogy rövid idő után lógni kezdenek, piszkosak lesznek, vagy egyszerűen hamar leesnek. A Hansaplast éppen erre keresett megoldást.

Az új Hansaplast extra rugalmas ujjhegytapaszok innovatív kialakításának köszönhetően többé nem okoz gondot a sebesült ujjvégek megfelelő ápolása, hiszen tökéletesen felveszik azok formáját, ezáltal a tapasz kiválóan rögzíthető a hagyományos sebtapaszokkal ellentétben. Extra rugalmas anyagának hála az ujjak mozgásának megfelelően nyúlik a tapasz, így nem gátol semmilyen tevékenységben. A sebek megfelelő légzésének érdekében légáteresztő technológiával készült, a seb megóvásáért pedig vízlepergető borítással van ellátva.

A Hansaplast Hand mix pack sebtapasz nem csupán a már említett típust tartalmazza, hanem egyéb praktikus újdonságokat is, amelyek mind a kézfejek ápolásáért felelősek. A válogatás segítségével nem csak az ujjbegyek kezelése válik lényegesen egyszerűbbé, hiszen a csomag tartalma a teljes kézfelület védelmére kínál megoldásokat. Az összeállításban találunk extra rugalmas, vízlepergető, de akár vízálló sebtapaszokat is, ráadásul több formában, hogy kezeink bármilyen sérülését maradéktalanul, de mégis kényelmesen tudjuk ellátni.

Hansaplast extra rugalmas ujjhegytapasz, 10 x

10 db sebtapasz dobozonként

Ideális az ujjbegy kisebb sérüléseinek ellátására

Extra rugalmassága lehetővé teszi, hogy a bőr mozgásával nyúljon

Vízlepergető, így megóvja a sebet a víztől

Légáteresztő anyaga engedi a sebet lélegezni a gyorsabb gyógyulás érdekében

Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz, 20x

A különböző formájú és anyagú tapaszok alkalmasak a különböző sérülések lefedésére

Az Elastic Finger Strips extra rugalmas és hosszú tapaszok kétszer körbeérik az ujjat, biztos védelmet kialakítva

A Universal Strips lepergeti a vizet és megóvja a sebet a kosztól

Az Elastic Strips extra rugalmas, így a bőr mozgásával nyúlik

Az Aqua Protect Strips vízlepergető és vízálló felszíne megóvja a sebet a víztől

Az Elastic Fingertip Strips az ujjbegyek védelmére lett kialakítva

A csomag tartalma 4 db Elastic Finger Strips, 8 db Universal Strips, 2 db Elastic Strip, 4 db Aqua Protect Strips és 2 db Elastic Finger Strips

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3316508816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása