BVLGARI Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum
2021. május 12. írta: persica

BVLGARI Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum

2021-ben az ikonikus BVLGARI Omnia kollekció egy új, limitált kiadású taggal bővül, ami a BVLGARI Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum nevet viseli.

Az illat a BVLGARI és a divat világában pazar motívumairól és páratlan színvilágáról ismert divattervező Mary Katrantzou együttműködésének gyümölcseként született meg.

Az elbűvölő kompozíció Mary Katrantzou kedvenc virága, a gardénia köré épül, melynek gazdag, érzéki jegyeit a mandarin ragyogása és a fügelevél frissessége árnyalja. Az illat narancs és pink árnyalatokban játszó üvege plasztikus vázaként fogja körül a színpompás virágcsokrot idéző illatot.

Idén tavasszal az Omnia by Mary Katrantzou EDP-vel együtt az Omnia illatcsalád legnépszerűbb tagjait, az Omnia Crystalline EDT-t és az Omnia Amethyste EDT-t, most egy limitált szettben is megtalálod, mely korlátozott ideig és kizárólag a Douglasnál elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr416557384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása