REVOLUTION paletták, káprázatos színek
2021. június 11. írta: persica

REVOLUTION paletták, káprázatos színek

Forever Flawless Flamboyance Flamingo

Szikrázz a Revolution Forever Flawless Flamboyance Flamingo palettával!

A 18 intenzíven pigmentált szemhéjfesték árnyalattal a legszebb szemsminkeket állíthatjuk elő. Ez a paletta a forró pinkektől a lágy nude-okig és a meseszép égkékig elkápráztatja a rosegold-ban pompázó füstös szemsminkek rajongóit.

Tartós, rózsaszín toll mintázatú fém palettába csomagolva, aranyos flamingóval, a matt árnyalatokra nyomtatva: ez a paletta valóban azt üzeni, hogy „Miért légy galamb, amikor lehetsz flamingó is?!”

Forever Flawless Affinity

Csodáld meg és légy lenyűgöző a Forever Flawless Affinity palettával. A 18 matt, csillogó és márványos préselt glitter szemhéjfesték biztosan lenyűgöz majd.

A barnás, meleg színárnyalatok átmenetei és a csillogó rózsaszínek sora tökéletesek az egyedi, de mégis klasszikus, füstös szemsmink megalkotásához.

Forever Flawless Ice

Valaki jégkirálynőnek nevezett?! Talán ez a legjobb, ami történhet veled!

A 18 féle matt és csillogó, márványosra zúzott árnyalatot tartalmazó szemhéjpúder segítségével tökéletes, a hangulatodhoz illő smink készíthető. Fagyos színek kavalkádja - királykék, fáradt zöld és metálos ezüst színek - melyekkel erőteljes, füstös szemet is varázsolhatsz magadnak, de akár a hétköznapokon is kiemelheted velük tekinteted.

Forever Flawless Constellation

Nem véletlenül kapta a csillagkép fantázianevet ez a paletta. Az univerzum 18 fantasztikus árnyalata jelenik meg benne a neonpinktől az intergalaktikus ezüstig.

Használd bátran a merész árnyalatokat is, melyek különlegessé és még ragyogóbbá tesznek.

Állatkísérlet-mentes és vegán.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7416589512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása