Revolution újdonságok
2021. június 11. írta: persica

Revolution újdonságok

Most igazán izgalmas újdonságokat fedezhetsz fel a Rossmann és a Müller üzletek Revolution polcain!

Ha szeretnél egy olyan alapozót, ami tökéletesen maszkálló, még nyáron is

 + nem találtad még meg a tökéletes szempillaspirálod

 + imádod ikonikus Forever Flawless palettáinkat is, nagyon jó hírünk van!

Conceal&Define termékcsalád re-launch

Ugye Te is imádod ikonikus C&D korrektorainkat? Akkor most magasabb szintre emelheted a tökéletes alapozás fortélyait, ugyanis ÚJ tag érkezik a termékcsaládba!

A Conceal&Define alapozók könnyű, mégis építhető fedést kínálnak 7 természetes árnyalatban: ezt a sokoldalú alapozót úgy tervezték, hogy megfeleljen minden bőrtípusnak és tónusnak. Az olajmentes, mégis krémes és könnyed formula hosszantartó, közepesen-matt végeredményt biztosít, ráadásul nem ül bele a finom ráncokba sem. Az alapozónak egy exkluzív üvegtégely ad otthont, egy ferde végű applikátorral a pontosabb felvitel és a kevesebb felesleg érdekében. Ez az alapozó rendkívül pigmentált fedést kínál, amely rétegezhető vagy eldolgozható a lenyűgöző megjelenésért.

Vegán. Állatkísérlet-mentes. Parabénmetes. Olajmentes.

5D Lash szempillaspirál

Irány a következő dimenzió a Revolution 5D Extreme Extension szempillaspirállal! Az eddigi legjobb szempillaspirálnak titulálták, amely egyetlen mozdulattal segít elérni az azonnali hosszú, kiemelt, és dús hatást és nyitott tekintetet.

Extrém formulája nemcsak hosszabbítja a pillákat, de emelő hatásával új magasságokba is emeli azokat! A krémes emulzió tökéletes egyvelege a szintetikus, növényi eredetű viaszoknak és a rétegképző összetevőknek. Kétoldalú, ergonomikus rost keféje minden egyes szempillát befed akár egyetlen réteggel is. Kinyitja a tekintetet, a tágabb, ragyogóbb szemekért.

És ez még nem minden! A hialuronsavval dúsított formula rehabilitálja és helyreállítja a gyenge szempillákat.

Wispy Lash szempillaspirál

A Revolution Wispy Lash szempillaspirál egy egyedülállóan természetes, de mégis látványos hatást nyújtó szempillaspirál.

Az egyedülállóan széles kefével ellátott spirált kifejezetten úgy tervezték, hogy minden egyes szempillának gyönyörű pillangós hatást kölcsönözzön! A kefe kiemel és elválaszt minden szempillát (még a legapróbbakat is!), hogy gyönyörű természetes, de hatásos végeredményt nyújtson a szempilláknak.

A formula könnyű, gyorsan szárad és ultra fekete végeredményt biztosít a tökéletes megjelenés érdekében.

Big Lash XL Volume szempillaspirál

A Revolution Big Lash XL Volume szempillaspirál egy egyedülállóan dúsító szempillaspirál.

A széles keféjét kifejezetten úgy alakították ki, hogy minden egyes szempillának igazi "wow" hatást adjon! A rövid sörték még a legkisebb szempillák tövét is megemelik, és igazán drámai tekintetet kölcsönöz. A hosszú sörték pedig mindegyik szempillát a tövétől a hegyéig befednek a hosszú és dús hatás érdekében.

A formula könnyű, gyorsan szárad és ultra fekete a végső, lenyűgözően dús hatás érdekében.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1716589436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása