MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS REGENERÁLÓ SZÉRUM
2021. június 20. írta: persica

MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS REGENERÁLÓ SZÉRUM

Már egy jó ideje annak, hogy elkezdtem a Vichy termékeit használni. A bőröm száraz, így hiába sokszor a rengeteg víz illetve folyadék bevitel, azon ember típus közé tartozom, akik száraz bőrrel rendelkeznek, ezért nem is volt kérdés, hogy olyan termékeket használjak az arcomra, mely víz tartalmának köszönhetően nagy mértékben hidratálja a bőröm. Nekem már majdhogynem mindegyik Vichy arcápoló bizonyított, és vannak már nagy kedvenceim is, melyek visszatérő „vendégek” a reggeli és esti arcápolási rutinomhoz.

Most egy új Vichy terméket próbáltam ki, a  Minéral 89 új regeneráló szérumot. Az arckrém, lány textúrája könnyen beszívódik az arcbőrbe. Hidratáló ápolásának köszönhetően pedig jótékony hatással bír. A Vichy Minéral 89 innovációja, ennél a terméknél a probiotikus frakciókat tartalmazó regeneráló szérum.
A vulkanikus eredetű Vichy termálvízben előállított probiotikus frakciókkal és antioxidáns hatású vitaminokkal, mint a niacinamid, üdévé varázsolja bőrt.
Napról napra ragyogóbbá teszi a bőrt, segít fokozni a rugalmasságát, és csökkenti a ráncokat.

Minden bőrtípusra ajánlom, reggel és este, hiszen rendkívül jól javítja a bőr ragyogását, a bőr rugalmasságát, és
csökkenti az apró ráncokat is.

Mi is az a Probiotikus frakció?

A probiotikumokról évek óta ismert, hogy potenciális előnyökkel járnak gazdatesteik számára, ezért gyakran használják őket étrend-kiegészítőkben.

Ezek élő mikroorganizmusok, amelyek pozitívan befolyásolják a mikrobióta összetételét, lenyelve pedig befolyásolhatják az immunrendszert.

Több mint 25 éves tapasztalattal, 10 publikációval és 6 szabadalommal a hátunk mögött a Vichy laboratóriumaiban kifejlesztettünk egy új, specifikus Vichy összetevőt: ez a saját Probiotikus frakciónkat. A laborokban beépítettük a bőrápolási termékeinkbe, hogy láthatóan regenerálja és erősíti a bőrt.

A Probiotikus frakciókat a 15 ásványi anyaggal gazdagított vulkanikus eredetű Vichy termálvíz magas koncentrációjával párosítottuk. Ez az összetétel jelentős hatékonyságot mutatott a bőr regenerálódásának felgyorsítása, barrierfunkciójának erősítése és védelmi mechanizmusainak támogatás terén.

www.vichy.com

Fotó: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5116599406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása