THOMAS SABO - Sparkling Heritage kollekció
2021. július 14. írta: persica

THOMAS SABO - Sparkling Heritage kollekció

Időtlen darabokkal bővül a márka portfóliója, melyek rendkívül izgalmas módon ötvözik a klasszikus és a kortárs elemeket.

A kézzel készített kifinomult ékszereket filigrán vonások és részletgazdag tervezés jellemzik, emellett pedig a darabok tartósságára is kiemelt hangsúly került. Ebben a kollekcióban a 925 Sterling ezüst, a klasszikus THOMAS SABO DNS-e kerül előtérbe a fényesen csiszolt vagy feketített ékszerek esetében.

A Pearls & Chains kollekcióban szemetgyönyörködtető elemként jelenik meg a hangsúlyos láncszemek és a fehér, tenyésztett, édesvízi gyöngyök kontrasztja. Ezt a megoldást mind a nyakláncokon, a fülbevalókon, illetve a karkötőkön is megtaláljuk. A THOMAS SABO innovatív módon értelmezi újra a klasszikus ékszer fogalmát kontrasztos elemek, stílusos implementálásával.

A kollekciót a gravírozható ékszerek teszik teljessé. A szív és az érmék gyűrűkön, medálokon és fülbevalókon jelennek meg, továbbá személyre szabható szemes láncok és karkötők állnak a kollekció középpontjában.  A kollekció modern minimalizmusát tökéletesen bemutatja a zabla és horgony motívumban végződő lánc és a csillogó 925 Sterling ezüst használata. 

A 925 Sterling ezüstből készült Sparkling Heritage kollekció az ikonikus THOMAS SABO design előtt tiszteleg. A fókusz a kézzel megmunkált cirkónia köveken van: a rivière karkötőn baguette csiszolású, a fülbevalókon precíz nyolcszög, a gyűrűkön pedig beágyazva ragyognak fel a csodálatos kövek. 

A THOMAS SABO Sterling Silver kollekciója a legmagasabb szintű tervezés, a mesteri munka és a precízitás nevében született meg. A folyamatosan növekvő TS EXCLUSIVE portfólió részeként, a 2021-es őszi/téli kollekció minden darabja elérhető Magyarországon a THOMAS SABO online shopjában, a www.thomassabo.com-on. 

A THOMAS SABO márkáról:

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer- és óragyártó cége, mely a tervezett termékeit, értékesíti és forgalmazza nők és férfiak számára. A társaságot Thomas Sabo 1984-ben alapította (Lauf an der Pegnitzben, Dél-Németország), mintegy 300 saját üzletét üzemelteti mind az öt kontinensen, összesen mintegy 1800 alkalmazottal. A székhelyén a THOMAS SABO közel 500 alkalmazottat foglalkoztat. A THOMAS SABO világszerte mintegy 2 800 kereskedelmi partnerrel, valamint vezető légitársaságokkal és hajóutazás-üzemeltetőkkel működik együtt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9716627710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása