4 érv a szilárd samponok mellett
2021. július 31. írta: persica

4 érv a szilárd samponok mellett

Egyre többen választanak szilárd sampont a hagyományos samponokkal szemben. Az Yves Rocher Magyarország összegyűjtötte, milyen érvek szólnak a szilárd samponok mellett.

Tovább tartanak

Bár méretük nem nagy, de nagyon koncentráltak, így akár tovább is kitarthatnak, mint folyékony társaik. Természetesen ez nagyban függ attól is, hogy milyen gyakran mosod a hajad. Egy fontos, hogy két használat között a szilárd sampont tartsd száraz helyen.

+1: Az Yves Rocher rozsdamentes acéltokja megvédi a sampont a nedvességtől, ráadásul a tokban könnyen is magaddal viheted edzőterembe vagy utazásra.

Sokkal egyszerűbb a használatuk

Vizezd be a hajad és dörzsöld bele a sampont. Ha úgy egyszerűbb, akkor a vizes kezedbe is dörzsölheted és az így keletkezett habot belemasszírozhatod a hajadba. Ha kész vagy, egyszerűen csak öblítsd ki a hajad meleg vízzel. Ahogy a hagyományos sampont, úgy a szilárdat is használhatod mindenféle hajtípusra.

Óvod a környezetet

Bár a legtöbb márka, köztük az Yves Rocher is törekszik arra, hogy termékei nagy százalékban természetes összetevőket tartalmazzon és flakonjai is újrahasznosított műanyagból készüljenek, ez a természetesség és zöld vonal a szilárd samponok estén még erősebb. A Green Heroes samponok csomagolása például 60%-ban újrahasznosított papírból készül és 100%-ban újra is hasznosíthatóak. Ha szilárd sampont használsz, jelentősen csökkented a vízfogyasztásod is, hiszen ezek leöblítéséhez körülbelül nyolcszor kevesebb víz szükséges.

+1: Az Yves Rocher elkötelezett a környezetvédelem iránt, így hűségprogramjának keretében minden egyes tüsfürdő- vagy samponkoncentrátum, illetve szilárd sampon vásárlása után, elültet egy fát.

Utazáshoz, edzőterembe a legjobb választás

Jártál már te is úgy, hogy a sporttáskádban kinyílt a samponos flakon és szépen ki is folyt a ruhádra? Ha repülővel utaztál, akkor kénytelen voltál otthon hagyni kedvenc samponodat a folyadéklimit miatt? Ezek a problémák egy szilárd sampon esetében elképzelhetetlenek, úgyhogy még egy érv a választásuk mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4716644430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása