Kiskedvenced már a sebgyógyulásban is hű társad lehet!
2021. július 31. írta: persica

Kiskedvenced már a sebgyógyulásban is hű társad lehet!

Ismerős a helyzet, amikor a gyerekeknél valami csak akkor jöhet szóba, hogyha a kedvenc állatának a képe rajta van? Nem kell tovább keresgélnetek, megérkezett a felmentősereg a Hansaplast Állatmintás, és a Sensitive Kids gyermek sebtapaszai kíséretében!

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy minden gyermek szeretné felfedezni a világot, a bennük rejlő kíváncsiság és kalandvágy pedig újabbnál újabb kihívások elé állítja a szülőket is. A legbátrabb oroszlán, a legmagasabb fára felmászó kismajom és a leggyorsabban vágtató lovacska is megsérülhet néha napján, akárcsak a gyerekek egy izgalmas kaland során. Ezeknél a botlásoknál gyakorta nagyobb az ijedtség, mint a valódi fájdalom, így fontos, hogy a szülők megfelelő módon tudjanak segíteni rajtuk. A kezdeti riadalom viszont hamar elszáll, ha a kedvenc állatunk segít a gyógyulásban!

Az új Hansaplast Állatmintás sebtapasz kisebb vágások, sérülések esetén biztos védelmet nyújt a különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően, mely megvédi a sebet a szennyeződésektől és baktériumoktól. Rugalmas anyaga vízhatlan, a tapaszok díszítésére használt színezőanyagok pedig biztonságosak, nem okoznak allergiát, így érzékeny bőrű felfedezőknek is kiváló. A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz kívánt méretre vágható, ezáltal biztos tapadást tesz lehetővé nagyobb sebek esetén is, ezen kívül pedig hipoallergén és légáteresztő anyagú. A tapasz lecseréléskor fájdalommentesen eltávolítható, kiválóan alkalmas érzékeny bőrön való használatra. Az alapos tisztítás és a sebtapasz nyújtotta védelem után folytatódhat a kalandozás!

Már csak az a kérdés melyik kisállattal szeretnétek felfedezni a világot?

Állatmintás sebtapasz

Kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas.

Színes gyerektapasz állatfigurákkal, melyet érzékenybőrűek is használhatnak.

A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.

Sensitive Kids gyermek sebtapasz

Biztos tapadást tesz lehetővé.

Hipoallergén és latexmentes.

Fájdalommentesen távolítható el a bőrről.

Légáteresztő.

A kívánt méretre vágható.

A Hansaplast márkáról:

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7116644504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása