LIME 2021 újdonságok a VAGHEGGI kínálatában
2021. augusztus 06. írta: persica

LIME 2021 újdonságok a VAGHEGGI kínálatában

Hatékonyabb bőrápolás a C-vitaminra építve

A kozmetikai trendek elvárják, hogy minél hatékonyabb termékekkel lehessen kezelni a bőr érzékeny területeit egy felgyorsult életritmus mellett és az agresszív külső hatások ellen. Korosztálytó függetlenül megnövekedett az igény az éjszakai termékekre és azokra, amelyeket nem kell lemosni. Ebben nyújtanak segítséget a VAGHEGGI júliusban debütáló LIME újdonságai is, melyek jól kiegészítik az eddig elérhető termékpalettát, így nem véletlenül lett a július a LIME termékek és LIME kezelések hónapja a Vagheggi-nél. De mi is ennek a népszerűségnek az oka?

Hogyan segít a C-vitamin bőrünk ápolásában?

A C-vitamin egyik legfontosabb hatása, hogy e nélkül nem képződik kollagén, amely a bőr kötőszövetének alapanyaga és az egyik legrégebben ismert nedvességmegtartó anyag. C-vitamin hiány esetén a bőr rugalmassága, tartása csökken és végül szép lassan megereszkedik. Fontos szerepet játszik a kollagén rostok szintézisében, erősíti a kötőszövetet, hozzájárul a sejtek hidrofil tartalmának védelméhez és összehúzza a kollagén és elasztin szálakat. A C-vitamin az egyik legjelentősebb antioxidáns. Gátolja a bőr korai öregedését, gyulladás gátló, sebgyógyító és regeneráló hatású.

A Vagheggi termékekhez egy úgynevezett teljes sűrítményt használnak, melyben a magok és rostok is benne vannak, így tudja a C-vitamin pozitív tulajdonságait hatékonyan érvényesíteni és hatását kifejteni a LIME termékekben. A stabilizált C-vitamin egy zsírban oldódó formula, ami a bőr mélyebb rétegeibe is beszívódik és tartós eredményt ér el. Ebben a formában magas koncentrációban is alkalmazható anélkül, hogy irritálná a bőrt.

A LIME C újdonságok innovatív hatóanyagai és vivőanyag rendszerei

A LIME C újdonságok esetében az aktív hatóanyagok, mint a diozmin (mely az erek áteresztőképességét szabályozza és csökkenti a gyulladásokat), a forskolin (amely elősegíti a zsírok csökkentését), és a nyirok érrendszert stimuláló palmitoyl tetrapeptide-7 az innovatív nioszómák által jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. De emellett még számos más hatóanyag is bekerült a LIME C újdonságok összetevői közé, mint az Eszcin, a drenázs hatásért felelős Béta-szitoszterol - amely csökkenti a pangó folyadékot és homogenizálja a bőrszínt, ragyogást kölcsönöz -, a tápláló hatású makadámia olaj, a C-vitamin forrásként funkcionáló és halványító hatással bíró édes narancsvirág víz, valamint a Hialuron sav, az antiageing hatású bétaglükán, és a nyugtató áfonya kivonat.

Miért fontos, hogy a szemünkre is fókuszáljunk?

Arcunk, és különösen a szemünk és a szem körüli terület sokat elárul nem csak a hangulatunkról, de az egészségi állapotunkról is. A szem alatti duzzanatok, táskák, a mikrokeringés nem megfelelő működéséből következő folyadék pangás, de zsírfelhalmozódás miatt is kialakulhatnak. Az oka lehet a rossz alvás, a bőr öregedése, az érfalak gyengesége. Ez egy helyi ödéma, ami a szemek alatti területen alakul ki, de a szemhéjak is lehetnek duzzadtak, illetve a szem alatt sötétebb színű karikák is megjelenhetnek. Van, akinek hajlama van erre de ez a probléma összefügghet a dehidratációval, a felhalmozott méreganyagokkal és az erek gyengeségével is. Ezek kezelésében és eltüntetésében segíthet a most bemutatott LIME S.O.S. Szemkörnyéki Maszk, melyet arra fejlesztettek ki, hogy szabályozza az érfalak áteresztő képességét, javítsa a nyirok keringést, csökkentse a zsírképződést, és megvédje az érhálózatot. Használatát még kényelmesebbé teszi, hogy nem szükséges lemosni. Anti-stressz hatással bíró maszk, és érzékeny szemekre is alkalmazható akár naponta, akár azonnali segítségként.

Az arctisztítás és sminklemosás új dimenziója

Megújult a LIME C Micellás Smink- és Arclemosó permete is. A termék mikroszkopikus méretű gyengéd micellákat tartalmaz, ezek csapdába ejtik a bőrön lévő szennyeződéseket és nagyon gyengéd bőrtisztitást tesznek lehetővé. A sminklemosók jelentős részét nem célszerű a szemre és a szemkörnyéki területeken alkalmazni, de a LIME C Micellás Smink- és Arclemosó permete kiváló sminklemosónak is a szemeken alkalmazva, érzékeny szemekre és kontaktlencsét viselőknek is javasolt, és műszempillákra is használható. Gyors és praktikus, intenzív hidratáló hatása van, köszönhetően a hialuronsav tartalmának a bőrön puha és selymes érzést nyújt. Emellett még narancsvirág vizet is tartalmaz.

Már jól ismert és új LIME termékek a kozmetikai kezelésekbe építve

A LIME C termékek palettája a most újdonságként érkezők mellett olyan termékeket is tartalmaz, melyek nem csupán az otthoni bőrápolási rutin részét képezik már sok Vagheggi vásárlónál, de a LIME kezelés elemeként már a Vagheggi szalonokban intenzív terápiaként is alkalmazzák őket. A kezelés népszerűsége miatt lett a július a LIME termékek és kezelések hónapja. A Vagheggi szalonokban kínált LIME kezelések alkalmával a LIME C Micellás Smink- és Arclemosó permettel megtisztítják és hidratálják a bőrt, majd a LIME CINK+NARANCS Permettel tonizálják, és hidratáló anyagokkal, C-vitaminnal és cinkkel itatják át a felszínét, ezt követi egy kényeztető masszázs a LIME koncentrált C-vitamint tartalmú masszázsolajával. Ez a masszázs stimulálja a bőrt és segít eltávolítani a méreganyagokat, intenzíven feltölti a bőrt C-vitaminnal. Az arcra ezt követően kerül fel a LIME C-vitaminos arcmaszk, és amíg ez kifejti hatását, a kényeztető és bőrfeszesítő masszázsélmény a felkaron és a dekoltázson folytatódik. A kezelés lezárása a LIME C Vitaminos Fluid bőrbe masszírozása.

A Lime termékcsalád hatóanyagai felveszik a harcot a szabad gyökök ellen, ragyogást és energiát kölcsönöznek a bőrnek és a nap káros hatásaitól is védenek. A szabad gyökök, melyek külső környezeti ártalmak, helytelen étkezés és életmód hatására jönnek létre, károsítják a bőrt.

A Vagheggi egy olasz családi vállalkozás, mely az emberek, állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, ötvözve a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással. A Vagheggi Kft.-t 2013-ban alapította meg Magyarországon az olasz Vagheggi SpA. A márka már több mint 15 éve van jelen hazánkban, korábban forgalmazón keresztül volt elérhető, de később úgy döntött az anyacég, hogy Magyarországon nyitja az első és máig egyetlen leányvállalatát. Ma már több mint 600 kozmetikus/szépségipari partnerük van. Fontos számukra a fenntarthatóság, termékeik csomagolása abszolút környezetbarát. Alessandro Farina, a Vagheggi Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa 1995-ben alapította meg tanácsadó cégét, az ITL Group Kft.-t, így került kapcsolatba a Vagheggivel is, mikor a magyarországi nyitást tervezték. www.vagheggi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5016650664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása