Mentorprogramot indít Tomán Szabina
2021. augusztus 14. írta: persica

Mentorprogramot indít Tomán Szabina

Ahogyan azt a Cápák között műsorban is több ízben láthattuk, Tomán Szabina szívügyének tekinti a női vállalkozók mentorálását, hiszen ő maga is szembesült azzal, milyen nehézségekkel kell nőként megküzdenie azoknak a hölgyeknek, akik vállalkozásba kezdenek. Ennek a gondolatnak jegyében született meg a Toman Mentorprogram ötlete, amelyre már várják a jelentkezőket.

„Amikor beléptem az üzleti világba, egymást érték a kihívások, és gyakran úgy éreztem, hogy ez nőként azért sokkal nehezebb” – mondja Tomán Szabina, a Tomán Lifestyle vállalat alapítója. –„Már ekkor eldöntöttem, hogy ha egyszer módom lesz rá, misszióként fogok arra tekinteni, hogy segítsek azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Fontosnak tartom képviselni, hogy egy nő igenis lehet egyszerre családanya és sikeres vállalkozó”

A tervek szerint idén startol el, de évente új jelentkezőkkel rendszeresen működik majd a Szabina által megálmodott mentorprogram, amelynek 5 szerencsés vállalkozó hölgy vághat neki most. Fontos, hogy ez a program nem a tevékenység beindításánál segít, olyanok jelentkezését várják, akinek már van működő vállalkozása, és aki meg tudja fogalmazni, hogy mi az a terület, amelyben leginkább segítségre szorul. A jelentkezéshez a pályázati adatlap kitöltése mellé egy videót kell beküldeni, amelyből kiderül a saját személyes történet, a motiváció, hogy mi a legnagyobb aktuális kihívás, és megismerhető a jelölt. A videóanyagok alapján Tomán Szabina fogja kiválasztani, hogy kivel szeretne együtt dolgozni a következő hónapokban.

Szeptembertől decemberig havi 1 hétvégén találkoznak majd a mentoráltak, minden alkalommal más tematika szerint szakértő mentorcsapat társaságában. A négy téma magában foglalja a márkaépítést, a marketinget és a kommunikációt, a stratégiai és az üzleti tervezést, a megfelelő munkatársi gárda kialakítását és a jó vezetőhöz szükséges képességek gondozását is, gondoljunk itt az időmenedzsmentre vagy arra, hogy milyen megjelenés elvárható az üzleti életben.

„A négy modulhoz a legjobb szakembereket választottam ki a mentoráltjaim számára, olyanokat, akiktől én magam is folyamatosan tanulok” – folytatja Tomán Szabina. –„Természetesen  ott leszek a nyitó- és a záró alkalmon, és velem is lesz mód személyesen konzultálni, de minden területen profi szakértő fog a hölgyeknek segíteni, legyen szó brandingről, szervezetépítésről, pénzügyről, jogról, vagy éppen a lélekről. A közös alkalmak mellett pedig szintén lesz 1-1 alkalom mindenki számára, hogy szakértőinkkel azokat a kérdéseket vegyék górcső alá, amelyek a saját vállalkozásukban aktuálisan a legfontosabbak.”

A szakértői névsor valóban magáért beszél: Balogh Péter, PIstyur Veronika, Blaskó Nikolett, Dr. Velencei Jolán, Bognár Vera, Andorka Miklós, Harangvölgyi Anna, Dezső Anita, Keresztúri Gabriella mondott igent Szabina felkérésére. A Toman Mentorprogram szeretne gyakorlati témákban is igazi segítséget nyújtani, tehát ha van 1-1 konkrét kihívás, akkor arra konkrét megoldást adni. Például, ha valaki úgy érzi, hogy szüksége volna egy fotóra a bemutatkozó anyagokhoz, segítenek egy megfelelő fotózást megszervezni. Ha valaki a ruhatárát nem érzi megfelelőnek az üzleti élethez, stylist tanácsát kaphatja, ha az oldala keresőoptimalizálásával van gondja, akkor SEO-szakértőét.

„További terveim is vannak a témával kapcsolatban” – mosolyodik el Tomán Szabina. –„Szeretnék egy díjat alapítani, női vállalkozók részére, mintegy alkalmat is adva rá, hogy évente egyszer egy díjátadó gálán önmagunkat is ünnepeljük, hogy képesek vagyunk egyszerre több szerepkörben is ugyanolyan magas szinten helytállni.”

A mentorprogramra már lehet jelentkezni itt: https://www.tomanmentor.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5216659376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása