Otto Kern Ultimate Black
2021. augusztus 30. írta: persica

Otto Kern Ultimate Black

Elegáns illat a férfinak, aki magasra tör

Az alkonyi fénybe burkolózó irodában egy nagyváros körvonalai rajzolódnak ki az elegáns megjelenésű férfi mögött: Az Otto Kern ambiciózus, törekvő és céltudatos viselője nem zárkózik el az összehasonlítástól a siker felé vezető úton. Legyen szó üzleti ebédről, fontos megbeszélésről az irodában vagy egy laza munka utáni italról a kedvenc bárjában a kollégákkal – tökéletes jelenléte mindig érezhető. Mindenki másnál jobban testesíti meg az összetéveszthetetlen férfiassággal párosuló modern eleganciát. Ez a lüktető aurájú férfi mindig eléri a célját, és csak a legjobbal elégszik meg. Az Otto Kern Ultimate Black ezt a magabiztos megjelenést jelenti elegáns, ugyanakkor férfias, orientális illatával. 

Az Otto Kern Ultimate Black meglepően izgalmas kompozíció, amely a fahéj és a rózsaszín bors vibrálóan friss és egzotikus illatfelütésével indít. A szívben zsálya, levendula és cypriol áraszt klasszikus-markáns jegyet. Az alapjegyben az illat a meleg, érzéki árnyalatok és a száraz, markáns fák varázslatos szimfóniájával zárul, amely aláhúzza a férfi felülmúlhatatlan karakterét. 

Fejjegy: fahéj, rózsaszín bors

Szívjegy: nagarmothafű, zsálya, levendula

Alapjegy: cédrusfa, tonkabab, ámbra 

elegáns – orientális – férfias

Bármit is hoz a munkanap – az Otto Kern Ultimate Black tökéletes társ azoknak a férfiaknak, akik férfiasságot, sikert és önbizalmat árasztanak. 

www.ottokern-fragrances.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr716675270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása